Kbra9913 33+4 haftalık gebeyim ve 1,5 cm açıklık var dediler kaç gün daha dayanır sizce erken doğum mu olur? 1,5 cm açıklıkla kaç hafta daha bekleyebilirim.
bdenerigokce Kbra9913 ben 1.5 ile 2 hafta bekledim daha da beklerdim gibi duruyordu ama bu kişiden kişiye değişir. Bebeğinin kilosu nasıl iyi ise hiç dert etme erken gelsin bişi olmaz 🌸 kilosu iyi değilse de dert etme, dışarda daha çabuk toparlıyor 🌺
umrumdadegil Kbra9913 ben 3 hafta 1 cm ile gittim sonra suyum azaldı diye doğum yaptım hep dinlendim ama yattım sürekli
Smeyye-425 Kbra9913 ben 33+3 den 36+2 kadar 2 cm açıklık ile şuan 36+2 den 36+6 kadar da 3 cm açıklık ile duruyorum daha da doğum olmadı
Kbra9913 umrumdadegil Teşekkkürler kendimizi yordukça mı açılma devam eder 1,5 yaşında çocugum var çünkü hep hareket halindeyim
Kbra9913 Teşekkkürler kendimizi yordukça mı açılma devam eder 1,5 yaşında çocugum var çünkü hep hareket halindeyim Smeyye-425
umrumdadegil Kbra9913 evet fazla yormamaya çalış kendini ağır iş yapma bebeğinle ilgilen bence sadece inşallah artmaz şuan açılman🥰
Smeyye-425 Kbra9913 yatmak iyi geliyor 4 haftaya yakındır acilmam var nişan da geldi ama daha doğum olmadı ben sürekli yatmaya çalıştım sancilarim arttığında açıklık da artıyor bir gece aşırı sancım vardı ertesi gün 2 cm den 3 cm çıkmış açıklık yarin 37 olucam daha doğum olmadı
yeschef-13 Kbra9913 şuan 6 aylık bebeği olan arkadaşım 1,5 cm açıklıkla 11 hafta geçirmişti hiç erken doğumdan korkmayın en azından bu konuda 💐
Sureyya1 Kbra9913 herkesin farkli emin ol 40 haftayida gorebilirsin 3 gunede dogurabilirsin saglikla gelsin insallah sen iyiyi iste dua et
G030622 Kbra9913 35. Haftamda 1cm açıklığım çıkmıştı. 3 hafta yattım ayakta kalmamaya çalıştım. Şu an 39. Haftamdayım bebeğimin suyu azaldığı için salı gününe doktor sezaryen tarihi verdi. Yani 4 hafta geçmesine rağmen doğumun başlamasına dair hiçbir belirti yok. Siz de fazla ayakta kalmayın kendinizi yormayın. Bu haftalarda bu açılma çok normalmiş. Bütün ebeler aynı şeyi söylemişti. Bir sorun olmaz Allahın izniyle. Ayrıca bol bol su için. Bende olduğu gibi bebeğinizin suyu azalmasın.
Sumeyyealts Kbra9913 36. Haftamda 1.5 cm açıklık vardı ertesi gün nişanım geldi 38+6 da da doğurdum yaklaşık 3 hafta dayandı
170420 Kbra9913 yanlış anlamazsınız birşey sorucak bnde 33+1im ne şikayetle gidip acikliginiza baktılar
Kbra9913 170420 Normal rutin kontrole gittim kan tahlilleri için doktor ultrasyona baktıgında rahim kısalığı görünce alttan muayene etti ve 1,5 cö açıklık var dedi başka bi şikayetim yoktu