annesininballisi 10+4te hastaneye gittim sekerim 145 olduğu icin 1 hafta sonra gel seker yüklemesi yapalım ona göre diyet veirirz dediler 11+4te yapmam gerekiyor. Erken değil mi sizce de? Siz ne zaman yaptırdınız??
Aslitk34 annesininballisi kanda şekeriniz yüksek diye doktor erken istemiş yüklemeyi açlık şekeriniz değildir umarım 140? Tok mu verdiniz kanı? Önlem almak amaçlı erkende yapılabiliyor.
Pamuk annesininballisi Erken hafta da şekeriniz çıkmış.Yaptirin lütfen normal de olan seker yuklemesine bakmayın.Siz de altta yatan bir diyabet mevcut.
Bernush annesininballisi Bugün doktorum yazdı ama tok olduğum için haftaya yaptır dedi. Yani 24+5 te yapılmış olacak.
Tubii44 24 ila 28.haftalarda yapılır bende 25+4 oldm yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım. Sizn çok erken iyice araştırın
annesininballisi Aslitk34 açlık ve tokluk verdim açlık normal cıktı tokluk ilk yaptırdığımız 130 ikincide 145 cıktı arasında 15 gün var devlette yaptırmıştım bi sıkıntı olmadığını söylediler içim rahat etmedi özele gittim bende oradaki doktor da böyle dedi iste
annesininballisi Pamuk bende yaptırmayı düşünüyorum ama yine de ilk bebeğimi kaybettim bunda da herşeyde bi tedirginlik var.
Pamuk annesininballisi Madem kaybınız da var şekeri çok önemseyin.En azından yükleme yaptirmazsaniz bile cihaz ile günde 7 kez ölçüm yapıp dahiliyeye gidin.Benim de biraz erken hafta da cikmisti.
annesininballisi Pamuk ilk bebeğimde şeker sıkıntım yoktu maalesef sebebini bilmiyoruz 8 haftalıkken kaybettim.
Pamuk annesininballisi Benim yüklemeye bile gerek kalmadan evde olcumlerle ciddi yüksek çıktı hemen insülin başladık.