Sofita Ahsenirem ahaha aynen ya kendisi sanki yemiyor dimi valla cayin yanina tatlisi kurabiyesi eksik olmaz beyfendinin sonra da bana laf atar 🤣
Sofita Ahsenirem offf ya esim yedirtmiyor tavuk annem yapiyor bazen gizlice gidip yiyorum cok gunahkarim cokk
Nbaylan Paketlenmiş ürün haricinde her şeyden yiyorum en çok karnıbahari suda haşlayıp yedim şimdi bile canım çekti 🙈 şuan fındık ve çiğ badem yiyorum hatta. 18 haftalık olduk bizde 🤗 herkese hayırlı doğumlar 😘
sevil87 Ahsenirem Bende 4 aydır sucuk yemiyorum eşim sağolsun afyon dan mı biryerden sucuk getirmiş arkadaşları ,gitmiş 2 kg almış,bu tür şimdi dünden beri yememek için savaşıyorum şimdi eve gittiğimde sanırım yiycem yeter artık :)))))
hasretakkus Tubakrts bnde tatliyi hic kesemiorum malesef doktorum bana senin yedigin tatlillr bebege kilo yapio bole devam ederde iri bebek olur dedi korkuttu bni
fitmom Tubakrts zaten insana bence bi tatlı kilo yapıyor diğer karbonhidratları çok çok abartmazsak yani 🙈 Ben de tatlıyı aşırı seviyorum masum tatlılarla geçiştirmeye çalışsam da hergün mutlaka bişeyler yiyorum. En çok yediğim de kekkkk bayılıyorum keke
Tubakrts hasretakkus yaa siz büyümüşsünüz maşallah ☺️ Biz daha miniğiz ama şuan ki kilosunu bilmiyorum
Semamuhammet tortil21 inşallah canım benim bi de kocası göreve giden eş modundayın daha da güzel oldum hayrolsun inşallah