Ahsenirem Kızlar ben hamilelikten önce neyi yemiyosam yemeye başladım. Ekmek, meyve,balık yiyen biri değildim allahım şimdi ne varsa yiyorum sabah kahvaltılarınızda kaç dilim ekmek yiyor kaç bardak çay içiyosunuz? mesela 6 ay hiç sucuk yemedim bebeğe zararlı diye şuan hakkınızı helal edin köyden bez sucuk gelmiş hergün sabah kahvaltısına yiyorum ama doruklarda böyle🙈 he bide çayın yanına tatlı arıyomusunuz beni bitirecek çay yanı tatlılar? Kahvaltıda en az 3 dilim tam bugday ekmek yiyorum peynirlerim falan yağsız değil dibine kadar yağlı 🤣 ay ölücem bu pis boğazlılıkla asla tartıya çıkmıyorum çünkü neden çıkayım🤭🤪 anlatın kızzzz
Alyabebekk Ahsenirem 😅😅 seçtiğim pek bse yok ama ben ekşiciydm hep limonu dilim dilim turşuyu tabak tabak yerdim snra şişelerce su içerdim üstüne 😅🙈 kahvaltım da iki kişilik yiyorm hep eşim pek yemez sabahları otlanıyo o aradan 1 saat geçiyo ben hala masadayım 😋😋 canım istediğin de deli gibi yiyorm 😅 ama kilo da alamadım 57 ile hamile kaldım kilo verdim ilk aylar şimdi 59 um
Necla06 Ahsenirem 38+4 haftalığız baştan beri saldık çayıra mevlam çayıra hesabıyız 😂 sevmediğim seyleri yesem mutsuz olcaktim en iyisimi sevdiklerimi yiyeyim dedim çünkü ben mutsuz olsam bebis de mutsuz olcakti 😂 zaten aşırı tatlı ben aşırı ekmek yiyen biri değildim öyle de devam etti çaysız kahvaltı yapamazdım akşam eşimle cay içmeye de devam ettik öyle bir sıkıntı olmadı zaten kansızlık vardı hamilelikten öncesinde hamilelik sırasında da solusyonlarimi aksatmadım bu yüzden sıkıntı olmadı ☺️ Leke olur diye yenmeyen et ürününü bile ayda 1 yedim ete tavuğa dokunmadım o da eşim sağolsun sen yap demeden yaptı ben anlamadım adam kendine yumurta kirmaz normalde 😎 (hamilelikte en çok şaşırdığım şey bu oldu diyebilirim.) sebzemi de eksik etmedim tabi ki en çok brokoli severim her hafta mutlaka yedim. Salatam da eksik olmaz akşam yemeklerinde 😉
Abcdef Ahsenirem ben normalde de çok iştahlı biri değilim gebelikte iştahım gelir diyordum ilk 3 ay bulantım vardı 53 ten 49 a düştüm sonra bulantılarım azaldı yemeye başladım ama yine iştahsızım midem boşalıyor yiyorum ama hemen doyuyorum gündüz yediklerim hiç kilo aldırmadı bana çikolataya tatlıya bayılırdım ikisindende soğudum canım hiç istemedi sürekli mandalina portakal nar yedim ..kilo alamayacağım korkusuyla gece kalkıp peynir ekmek süt tükettim o da kendimi zorlayarak ..şuan 35+3 teyim 59 kiloya zar zor ulaştım gebelik bitiyor halen o gebe iştahını yaşamadım ..yaşamayacağımda sanırım neyseki Bebek’in kilosu iyi 34 ye 2900 dü bakalım kontrolde kaç gelecek..
Alyabebekk Ahsenirem ilk 4,5 ay hep çıkardım ben. Aç ve susuz kaldım sefiller gibi 🙈 o zaman 6-7 kilo vermiştim 50leri gördüm yani snra yavaş yavaş toparlayınca aldığım kilolar bebeğe gitmiş. Dr brz baklagil ye sende kilo al dedi sana bse kalmamış dedi yiyorum bende ama alamadım hala. Şu an 3 haftam var Doğuma. En fazla 65 le doğurursun demişti onu bile göremicem sanırım 😅😅🙈
Merobebe Ahsenirem 20. Haftaya kadar kusunca veriliyor. 😱 bende 20 den sonra iştahım açıldı deli gibi yiyip hızlı yedim ama 28 de şeker çıktı 😱 30 da diyet başladım 32 de diyeti bıraktım 😂 ama dikkat ediyorum tabi. Ve 28 den beri kilo Almam durdu bide ikiz olmasında rağmen. İştahum gitti benim ya 😱😱 bana da gönderin iştah😁😁😁
Ahsenirem Necla06 bacim leke olayini bi anlatsana ete dokununca mi leke oluyomus ben ayvayi yedim ozaman😯
Semamuhammet Ahhh ne güzel bir şeyler yiyebilmeniz 8 . Haftamızdayız ve ben her şeyi yiyebilen bir insanken su an hiç bir şey yiyemiyorum tiksiniyorum sanki yiyeceklerden bu kadar 3 haftada 2 kilo verdim iyi güzel ama yiyebilsem keşke bugünde cıkarmaya başladım tam şeker oldum .
Alyabebekk Semamuhammet hamileliğin belki de en kötü dönemlerinden birindesin 🙈 çabuk ve kolay ger inşallah
Melekfnd Semamuhammet bende bu durum 4 ay devam etti sanırım 20.haftaya gireceğim dönemlerde geçti o dönem 4 kilo verdim ama 20.haftadan sonra 14 kilo aldım 🙈sabretmen gerek biraz umarım senin i kadar uzun sürmez 🙏
tortil21 Semamuhammet gecmis olsun😑 aynı durumdayız 8+1 deyim. Herseyden tiksiniyorum, öğürmeden artık çıkarmaya geçtim bende. Hep içim bulanıyor :( Sevdigim yiyceklerden bile tiksiniyorum artik..
Tubakrts Deli gibi tatlı yiyorum çay içmiyorum sevmiyorum. Ama kahvaltı da süt bal reçel ımm hep tatlı. Tatlısız bi günüm geçmiyo kendim yapamazsam hazır alıyorum. Beni de bu tatlı mahvedicek 😂
Ahsenirem Tubakrts ayy bişey diyimmi tahin helvası var ya büyük paket almıştı eşim 10. Gün bitmek üzere Allah affetsin
fitmom Tubakrts zaten insana bence bi tatlı kilo yapıyor diğer karbonhidratları çok çok abartmazsak yani 🙈 Ben de tatlıyı aşırı seviyorum masum tatlılarla geçiştirmeye çalışsam da hergün mutlaka bişeyler yiyorum. En çok yediğim de kekkkk bayılıyorum keke
BrcnBlgn Ahsenirem Canim oyle bisi varsa tek sen yanmadin arkandab geliyorum et tavuk ne varsa dokundum hep cigken .) bisi olmaz heralde bnm bldgm tek cigerde gecerli o die bliorm ama
Necla06 Ahsenirem eskilerin anlattığını biliyorum bende ciğere dokunulmaz derler yani dokunmak zorunda kaldığında kendi üzerine dokunma dokunduğun yerde bebek de leke olur derler ne kadar doğrudur bilemem 🤷♀️
Merobebe Ahsenirem yok ya o doğru değil olacaksa olur zaten. Kaç arkadaşım dedi hamileyken ciğer bile doğradım leke falan yok dedi bence inanmak veya inanmamakla alakalı
Duygubebis Ahsenirem güvendiğin bildiğin et ve sucuktan birşey olmaz dedi dr kendin de sucuk yapıp yiyebilirsin dedi
Melekfnd Ahsenirem sucuk salam gibi gıdaları doktor kesinlikle yeme dedi bana daha ilk günden o sebeple hiç yemedim ben korkutmak değil maksadım yanlış anlaşılmasın ama bu gıdalarda bi mikrop direkt bebeğe geçiyormuş sanırım yani bana öyle söylendi..
preggie Melekfnd sucugu pisirince islenmis oluyo ozaman yenilebilir. Biraz fazla pisiriyorum normalden. Yiyorum ama.
Semamuhammet Melekfnd ömrüm boyunca en sevmediğim şey mide bulantısı ve çıkarmak oldu sanırım su an bununla imtihan oluyorum inşallah uzun sürmez psikolojimi de etkiliyor
Tubakrts Ahsenirem yaaa 🙈 olsun napalım bebişlerimiz istiyor bizim ne suçumuz var ki bebişler istiyor anneleri yiyor ☺️