Mehmetabay0990 Kızlar pazar günü 8 hafta 5 gün olan gebeliğim bugün yine 8 hafta 5 gün çıktı hıc gelişmemiş kalp atsı hala var yardımcı olun çok üzgünüm
Hulo2105 Mehmetabay0990 valla sana şöyle diyim bana 10. Haftaya kadar 5 haftalık dedi 😂 hocam bu çocuk hiç büyümüyor mu dedim. O da 10. Haftadan sonra baş popo mesafesine göre haftasını söyliycem dedi. 10+3 te anca söyledi yani telaş etme
Yaseminnny Mehmetabay0990 bana da ilk zamanlar bi ilerde bi geride demislerdi sonra biraz daha oturmaya başladı endiselenmeyin kalp atisi var bebeğin sonuçta siz yeme icmenize yine de dikkat edin yeter
Mehmetabay0990 Hulo2105 bana dedi heran herşey olabilir çok üzgünüm eşim yemiyor sun diye söylemeye başladı
Hulo2105 Mehmetabay0990 ama kalp atışı varmış acaba geç döllenme falan mı? Bir dahaki kontrol ne zaman?
YagmurrrB Burda yorum okumuştum bi 9 hafta oluyordu sonraki hafta 11 oluyor sonra 10 oluyor bir hafta ileri geri oynama olabilir bebeğin durumuna göre büyüdükçe tam hafta oturuyor demişti. Ne güzel kalp atışı var bebek var güzel beslen inşallah sorun olmaz
Hulo2105 Mehmetabay0990 sen dinlen kendini çok yorma dua et bol bol Allah şifa versin kalbi atıyor hiç belli olmaz bu işler yiyecek ekmeği varsa her türlü sağlıklı olur
Yaseminnny Mehmetabay0990 gebeligimin ilk haftalari doktor rahmimin seklinin düzgün olmadığını düşük riskimin yüksek olduğunu vs söylemişti birsuru kötü haber almistim günlerce ağladım daha sonra gittiğim doktorlardan da kötü haber aldığım çok oldu kisacasi hamileligim aglamakla geçti çok şükür ki 35i devirdik ve bebeğimin sağlığı iyi. O yüzden lütfen siz sakin olun iyiyi düşünün iyiyi çağırın her zaman bebisiniz sizinle kalacak zaman gececek kucağınıza alacaksınız öyle düşünün rahatlayın. Ayni süreçlerden geçtik