Zeynepp36 doktorum iyiydi hala ordami bilmiyorum ilgili ve rahatlatıcı bir doktordu. Ama suyum akşam 9 gibi geldi apar topar gittik. Nöbetçi bir doktor vardı doktorumun gelmesini istiyorsan ekstra ücret vermelisin dedi. Yüklü bir paraydi istemedim siz yapın dedim zaten sezeryan olacaktım. Beni sabaha kadar sancı içinde bekletti 2 dakikada bire düşen sanciyla beni sabaha kadar inletti vajinusmus hastası olduğum için öncesinde normal doğum onerilmemisti ama 11 saat sancı çektim zaten dogururdum. Sabah 9 da doktorumun geldi hemen ameliyata almamız gerek dedi çocuk aşağı çakılmış dedi. Ve benim üzerime doktorum 3. Kez ameliyata girmiş ama ben çıkamamisim. Uyanamamisim bir turlu. Beni koymuşlar ameliyathende bir köşeye doktorum annemi kapıda görünce hala çıkmadı mı demiş endiselenmis. Zar zor uyandırıldıktan sonra kan kaybı yaşadığımi öğrendik. 6 gün hastanede kaldım. Ellerinde kan olmadığı için her gün dışarıdan kan getirdltiler ve inanılmaz ücretlere. Zaten kendimde değildim kansızlıktan elimi kolumu kaldıramıyorum bırakın bebeği emzirmeyi çocuğumun yüzüne bakamiyordum kendi can derdime düşmüştüm. Birde çıkarken 6 gecelik para istediler. Ameliyat öncesi kan değerlerime bakmadiklari için yaşadım bunları.