gzdehlal-36 Meltemtom 33. Haftadayım kusma mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti aklınıza gelebilecek hiçbir şeyi yaşamadım bebişde ben de gayet sağlıklıyız sorun yok 😊
Canan_bakal0703 Meltemtom bacım ben 17+6dayım hiç hamile gibi değilim daha önceki gebeliklerimde anam ağlamıştı. Şimdi böyle gebelik olcağını bilsem yeminle 10 tane doğururum
Damla_pelin Benm ilki çok rahattı ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti canliydim kızımda , smdi bu ikinci tam tersi 16 hafta olduk iştahım öyle açıldı
buketpoyraz Meltemtom 😂😂 gayet normal bende öyleyim hatta test yapmasam farkbile etmem gebeliği , ne kusma ne tiksinme hiçbişey yaşamıyorum 😂😂 hatta ilk haftalar aşırı iştahım açılıyor
Hypenia Meltemtom 38 haftadayım gençliğimin başından beri kusma mide bulanması baş dönmesi yaşamadım 🌸
FyA Meltemtom ben 18deyim ne kusma ne bulantı ne kokudan tiksinme çok şükür yaşamadım böle iyi kız boşver miss gbi daha ne 😊
Rabia__q Meltemtom 38. Haftadayım hala yaşamadım mide yanması bile yaşamadım kızım beni hiç zorlamadı inşallah doğumda da öyle olur inşallah ☺️