Fatos0503 Merhabalar kızlar, 32. Haftamda progestan verdi doktorum ancak kulladıktan sonra ciddi derecede bir ishal , tansiyon yükselmesi ve buna bağlı çok ciddi baş ağrısı yaşadım, böyle birşey yaşayan var mı?
Ygmr01 Fatos0503 ben kullanıyorum ama hiç yan etki yaşamadım. 25 gün oldu hatta. Bana da vitaminler alerji yaptı mesela doktorum hepsini bıraktırdı. 3 gün sonra sadece bir tanesine tekrar başlayacağım. Aralıklı kullanacağım hangisinin olduğunu anlamak için. Doktoruna söyle istersen daha iyi bilir ona göre çözüm bulur
seymaa7 Fatos0503 ağızdan alınıyorsanız sersemlik yapabiliyormuş ama ben 5 aydır vajinal kullanıyorum hiç yan etki yapmadı
Yaseminnny Fatos0503 ben de uzun süre kullandim bas dönmesi ve mide bulantısı yapti agizdan alirsam tansiyonumu asiri düşürüyordu çarpıntı yapiyordu siz bence bir doktorunuzu bilgilendirin bu konuda ha bir de vajinal yoldan aldığımda da mantar enfeksiyonuna neden oldu🥲 bıraktıktan sonra da toparlayamadim hala mantar var
Fatos0503 zehraks söyledim, iki gündür kullanmıyorum şuanda iyiyim çok şükür gebelişin ilk başında kullanmıştım ama bu şekilde olmamıştı bende anlam veremedim
Fatos0503 Ygmr01 bende bırakmak zorunda kaldım umarım bir sorun yaşamam, sizde inşallah bir sorun yaşamazsınız 🤲😇
Fatos0503 seymaa7 ağızdan alıyorum ama şimdi bıraktım malesef , vajinal olarak vermedi bana hiç ilk başlarda da ağızdan alarak kullanmıştım
ilknur_cinar1 20.haftadayım doktor fitil olarak kullan dedi ama benimde gece tansiyonumu düşürüyor uykudan nefesim kesilerek kalkıyorum baş dönmesi yapıyor maalesef. Bazı kişilerde yan etki yapmıyormuş. Bırakmıştım ilacı vajinadan kalan artık ilaçlar bile beni mahvetti. Doktor muayene ile çıkardı ilaç kalıntılarını rahatladım. Ama karnımda kasılmalar olduğu için mecbur yine başladım. Gece uyanık geçiyorum mecbur
Ygmr01 Fatos0503 inşallah sizde sorun yaşamazsınız🙏 Sadece progestana Devam ediyorum o da ağızdan dediğim gibi hiç yan etki yaşamadım bu zamana kadar. Umarım iyi olursunuz🙏
Aysusenn Fatos0503 ben hamileliğim boyunca kullandım 34 bırak dedi bıraktım bende öyle bi yan etki yapmadı sadece akıntı geldi beyaz ilaçtan sonra . Ama bi zararı yok korkma . Belki bebek yapıyordur sana bunları .
pilateslover Fatos0503 evet maalesef yan etkileri var ben de baş ağrısı yaşıyorum. Ağızdan değil fitil olarak kullanıyorsunuz değil mi, öyle daha az yan etkisi oluyor