Zehrazerdata Bugün 32 oldum doktor nst yaptı baya baya doğum sancısı var dedi arkadaslar çatı muayenesi yaptı acılma yok dedi celestone iğne ve nidicard hap yazdı durdurmak için, böyle bi sorunla karşılaşan oldumu arkadaslar moralim çok bozuldu 🥺
Aysusenn Zehrazerdata moral bozmak yok sakin ol sen güzelce ilaçlarını kullan rahat ol 🌸 bak 32 ye kadar gelmişsin biraz sabır
Suey Ben 🤚🏻 30. haftadan 33 . Haftaya kadar aynı ilaçları kullandım ayağa fazla kalkmadan sürekli yattım hemde açılmam bile vardı en nihayetinde 33 . Hafta da doğdu şimdi 5yasina girecek gayette sağlıklı o haftada doğurup kuveze girmeyen bile var hiç stres yapma sağlıkla vaktinde alırsın inşallah ama gelesi varsa da üzülme hersyi tamamlanmis oluyor zaten
Zehrazerdata Suey ay içimi soğuttunuz allah razı olsun yaa 2-3 gündür vardı sancı anlamadım ben doğum sancısımı diye, birde bebek döndü 3-4 gündür doktorda gecen hafta bası yukarda demişti bu hafta dönmüş ondan olabılırmı acaba diyorum🥺
Hayat31 Benimde 32de gel muayineye dedi doktor. Duruma göre sezeryana alacaz seni söyledi. Amniyon sıvısı biraz fazla diye. Benide ayni korku sarmış ama biyandanda herşey güzel olucak gibi his var
Zehrazerdata Hayat31 bende pozitif düşünmeye çalışıyorum moralim ilk çok bozuldu ama dinlenmeye aldım kendimi sımdı olumlu düşünmeye çalışıyorum insallah sizinde normale dönerde sağlıkla kucagınıza alırsınız🤲🤲🤲🤲
Bsrbrg 33+3 hastanedeyim nst de sancım var ama ben hissetmiyorum ciğer geliştirici yapıldı 2 defa sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bol bol dua edin lütfen 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Zehrazerdata Bsrbrg aminn insallah 🤲🤲 banada dedi sen baya baya sancı yükselmiş düzenli olarak dedi nasıl duruyosun dedi bende dedim regl sancısı gibi dayanılmayacak kadar değil dedim
Zehrazerdata Aysusenn valla öyle düşünmeye çalışıyorum doktor dedi böyle olup 41 haftaya kadar doğmamış bile oluyormus moralim düzeldi bi nebzede olsa ama her bebek farklı işte
Gggg-12 Zehrazerdata bende bu sancıyla kaç gündür duruyorum girsem çıkacak o zaman ya dayanılmayacak gibi değil ama aynı böyle var😶