Limonis kesinlikle öyle birşey yok ,
Genel anestezi denen şeyde tam uyusuyorsunuz ve uyanmanız vücuttan atmanız çok daha zor oluyor ve bebegin dogum anını göremiyorsunuz ben 7 subatta spinal sezeryan oldum ameliyat haneye 1 de indim 13.10 da bebegimi kucagıma aldım 13.45 de odama cıkmıstım ⅔ saate spinal etkisi geçiyor kahve ve çikolata ile baş ağrısıda olmadı 3. Günü evimde yemek yapıp evi süpürdüm 16. Günümdeyim tabiki hassasiyet agrı var ama öyle bel ağrısı baş agrısı vs yasamadım tabi kişiden kişiye değişir.
Spinal de anestexi doktoru ameliyat hanefe seni sedyeye oturtuyor omuzlarını sal diyorlar alkol gibi soguk birşeyle belini siliyor 5 dk bekledikten sonra igneyi yapıyor sinek ısırması gibi damar yolu daha cok acıtıyor emin olun 5 dakika içinde bacaklarınıza sıcaklık kaynar su etkisi oluyor kıpırdat diyorlar kıpırdatamıuorsun .
Bel agrısıda 1 gün oldu oda vücuttan atana kdr düzgün yatamadıgın sürekli emzirirken kambur kaldıgın için oluyor bence . Hatta ben burda kafanızı kıpırdatmayın baş agrısı oluyor falan diye yazmıslardı okudum doktora sormustum hayır istedigin gibi oynat hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Sizi cekiştirdiklerini hareketleri hissediyorsunuz ama sıfır acı ve bebeğinizin dogdugu anı sesini herşeyini görüyorsunuz dünyadaki en güzel ve en özel an bence sağlıgınız el verirse spinal muhteşem