Esendamla Duygu07 şu an kaçıncı haftanızdasınız umarım bebeklerimiz zamanında gelir canım Ssshhh bize de iğne vurulu serum verdiler. Siz şu an nasılsınız
Ssshhh Esendamla şuan sırtım biraz yürüsem hemen ağrımaya başlıyor yorulduğum zamanda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor
Yesimustafa Ben 🙋♀️ malesef bu yüzden 1 gün hastanede yattım serum verdiler çok fazla sanci olmadığı için günde 3 kere nst bağladılar normal çıkınca taburcu oldum . Sanci gözüküyor ama ben hissetmym açılma olsaydı daha kalırdım ama açılmam yoktu
Esendamla Yesimustafa bende 5 serum iki iğne bir kaç hap alıp hastanede bir gece kaldım . Ya bebekler erken gelmez inşallah
Mrry Benimse kuyruk sokumumdan kramp şeklimde rahmime doğru ağrı giriyo nst de çıkmadı sancı sizin bebişleriniz kanal girmiş mi 35. Haftadayım
Mrry Bhrbhr kemiklerin hazirlaniyo doğuma muhtemelen magnezyum kullanıyomusun maden suyu da iyi geliyo öyle olduğunda ama benim artık bebeğin kanala falan girmesi gerek bende yok daha
Yesimustafa Esendamla inşallah gelmez taburcu olduğumdan belli keyifsizim endişeliyim kontrole gitmeye korkym
ElifKabackYldrm Bnde36 haftalık hamileyim ama sancım oluyor ntsde cıkmıyor doktor 1 buçuk cm açıklığım olduğunu söyledi artık çok zorlanmaya başladım ağırlaştım iş yapınca sancım oluyor 😞