Ladyys Kızlar merhaba, adetime 8 gün var. Kasık ağrım, göğüslerimde şişme ağrı ve göğüs ucumda sızlama var ayrıca ara ara midem bulanıyor gibi oluyor sonra geçiyor. Hiç böyle bir şey yaşamadım psikolojik mi bilemiyorum ama test yapsam çıkar mı sizce?
Nesegull Ladyys tüm belirtiler bnde de vardı hamileyim şuan valla göğüs sizlamasi şişmesi özellikle . inşallah olur sizinde pozitif çıkar🤲❤️
Boncukk123 Ladyys adetinin geçmesini bekle bence canım 8 gün çok fazla gebelik varsa da beta çok düşük olacak ve bu sefer 2 günde bir artmış mı diye stres yapacaksın ben adetime 4 gün kala yapmıştım negatif görmüştüm sonra adetim 3 gün gecıkınce tekrarladım o şekilde gördüm
Ladyys Nesegull aayy bilemiyorum ilk kez böyle bulantı tarzı şeyler yaşıyorum sizin bulantılarınız nasıl oluyordu bende çok hafif diyorum acaba yediğim şey mi ağır geliyor🥺 siz ne zaman test yapmıştınız?
ebruus ben yumurtlamadan 10 gun once ogrendim adetime 10 gun felan vardi erken gebelikle erken gebelik olmasi sart testin bence yap
Birmelekbirhayat Benimde ayni belirtiler vardi hatta baya agri çektim adet olacağım sandim 3 gunde gecikmem var, hersey kokuyor gibi ve midemi bulandırıyor başım dönüyor , bugun kan verdim 1.20 çıktı 😞
Busraltn Benimde bat 4 şuan 8-9 gün var bende bel ve kasık ağrısı daha doğrusu sızısı oluyor meraklıyım ama korkuyorum test yapmaya negatif görürüm diye 🥹
Sclkrcu Ladyys gebe olabilirmisiniz acaba benimde pik çıktı ovülasyon testim reglime 4 gün var yumurtlama geçti
Aylnng Boşu boşuna varsa bile moralini bozarsın. Negatif çıkar çünkü. Erken gebelik testleri bile aşırı yanıltıyor. Benim üç gün gecikmede bile silik çizgi çıkmıştı.
Ladyys Berel06 o kadar merak ediyorum ki yarın gebelik testi deneyeceğim galiba😅 siz kaç gün kala yaptınız gebelik testini?
Ladyys Berel06 o kadar merak ediyorum ki yarın gebelik testi deneyeceğim galiba😅 siz kaç gün kala yaptınız gebelik testini?