Hilallf Sezeryan olalı 5. Günüm hala dik yürüyrmiyorum sağ tatafımda ağrı ve ağrıdan çok yanma oluyor normalmi bu korkutuyorlar içeride gazlı bez falan unutmuş olabilir ler diye olanlrmi böyle bişey yoksa normalmi bu ağrı be hala ayağa kalkamamam
1cocuklumom Hilallf 5.günde daha iyi olmanız gerekiyor aslında belki enfeksiyon olmuş olabilir bi komtrol gidin
Civciv_ Hilallf sezeryan yaraniz daha çok yeni yanıp ağrı olması çok normal. 1 ay kadar yürümekte,oturup kalmakta felan zorluk çekebilirsiniz bunlar gayet normal. Normal doğum yapanlar bile 1 hafta da anca toparlaniyor
Ezgi-08 Hilallf benimde bugün 5. Günüm. Ve aynı şekilde ağrı var sağ tarafımda. Bugüne kadar su geçirmez bant yapışıktı. Az önce çıkarttım. Batikon sürdüm. Ama benim Sezeryan olan kısmın üst kısmında sanırım koruyucu banttan dolayı bilmiyorum etim sıkışmış. Yani Sezeryan yeri gibi bir de yukarısında toplanma var öyle😕. Siz açıp baktınız mı Sezeryan yerinize.
Kahverengi Hilallf 5 gün veya 1 haftada kontrol oluyor gitmedinizmi gidince doktor ultrasonla bakıyor
Angelipk Hilallf hayır korkmayın kişiden kişiye göre değişsede rahat 15-20 gün bu sıkıntıyı yaşarısınız ki kolay değil kontrolünüzde doktorunuza belirtin