Alynyldr Erken doğum riskim var serklaj yapılamadı haftam geç olduğu için ve perinatolog yoğunbakımı iyi olan bir hastane seç dedi memnun kaldığınız ya da kalmadığınız hastaneleri yazabilir misiniz
Kubracigimm Alynyldr benim bebeğim beykentte taştı 5 gün. Yoğunbakım ekibi çok iyi ve ilgiliydi. Sağ olsunlar güzel bakıp ilgilendiler, doğumum da orada oldu benim ama diğer hastanelerden gelen bebeklerde vardı çam sakura , Beylikdüzü devlet gibi.
Busramom07 Alynyldr görümcem asyada yenidoğan hemşiresi orda 2 bebeğe 1 hemşire sabaha kadar uyumuyorlar gğn içinde çok aktifler şuan bende gebeyim allah göstermesib öyle bi durumda küçükköy asya hastanesi ne gidicez
huysuz__ Alynyldr ben anadolu yakasında çakmak erdem de 2 bebeğimi küveze emanet ettim . Yoğunbakım kapasitesinim iyi olduğunu ve dr un tecrübeli olduğunu söylediler çok şükür çok memnun ayrıldık. Devlette de Zeynep Kamil tecrübesini geçebilen yoktur bence. Yine erken doğum yapacağım söylendi bu kez maddiyattan dolayı Zeynep Kamilde yapmayı düşünüyorum . Evine ulaşıma yakın bir yer olması ayrı önemli ama sürekli süt götürmek gerekiyor
Alynyldr Sonbesik üçüz doğum yapan birisi tüm bebeklerini kaybetmiş diye duydum 29. Haftada tabiki %100 hastane suçlu diyemeyiz ama yine de insan tedirgin oluyor
arbukerva Alynyldr merhabalar, şu an ben de erken doğum diski taşıyorum ve 26 haftalık bebeğim. Önerebileceğiniz bir hastane var mı acaba