Fatma23 Bugün normal şartlarda 7 haftalığım ama kontrolde yine kese boş görünüyor. Doktor iki seçeneğin olabileceğini söyledi birincisi ya gebelik geriden geliyordur yani 7 değil 5 haftalıktır henüz ondan bebek görünmüyordur ikinci seçenekte ilk haftalarda bebek ölmüştür ve kese boştur.. Haftaya tekrar kontrole gideceğim bu durumu yaşayan var mı ?
Nnazli1996 Fatma23 iyi düşün iyi olsun dua et canim belki daha küçüktür boş gebelik ben yaşadım kesede görmüştü doktor embriyo goremedi kalp atışını falan bulntim yoktu hamile gibi değildim
Pink17 Fatma23 bende Pazartesi gittim doktor keseyi göremedi yarın için tekrar çağırdı bi defa düşük yaşadım bende çok korkuyorum.6 haftanın içindeyim ama keseyi görememesi beni çok üzdü.Umudum yarında 😞
Fatma23 Nnazli1996 ne zaman anlaşıldı canım boş olduğu bende de bulantı felan YÖK ama doktor her gebelikte bulantı olmayabilir dedi
Nnazli1996 Fatma23 8 haftalık anlaşildi aynn kasık agrım bile yoktu benim normlde gebelik belirtisi olan hic bisey yoktu
Umutleylasalih Benimde 5 haftalık bendede kese göremedi küçüktür dedi yarın tekrar gidecem insallah görünür iyi düşün iyi olsun
Popmum Bir yakınımda kese göründü ama kalp atışı alınmadı bir kaç doktora gitti hepsinde de aynı durum olunca 8. Haftada kesenin boş oluşundan kürtaj olmak zorunda kaldı.
Nalanktl Canım endişelenme benimde adete göre 7 haftalıkken görebildiler farklı doktora git ultrason aletinden de fark ediyor 2 gün önce bomboş görülen keseyi başka doktorda 48 saat sonra net bir şekilde dolu gördük.
Fatma23 Nalanktl Bu gittiğim ikinci ultrason canım yine görünmedi bugün 7+1 adet tarihine göre haftaya tekrar bakılacak