Cerenglr Test arkadaşıma ait pozitif mi negatif mi anlayamadık. İlk 5 dkda tek çizgiyken 30-40 dk böyle olmuş. Gören herkes pozitif demiş. Bence negatif bu arada birde siz bakar mısınız ? 
Rbytkn Cerenglr yani çizgi olması gereken yerde değil, T üzerinde olup kaydiysa pozitif olurdu ama bu C bin yaninda leke gibi bsy olmuş Bence tekrar edin daha tatmin olursunuz
Aysinnn Cerenglr çizginin T de olması lazım test bozuk olabilir ya da ıdrari az ya da fazla damlatmadan kaynaklı olabilir. Tekrar test yapın bence de
Burcu-2634 Cerenglr 5 dk içinde çıkan sonuçlar nettir genelde diye biliyorum sonrası kuruma çizgisi olabiliyor
EceNaz26 Cerenglr test bozulmuş çizgi olması gereken yerde değil tam olarak çizgi de değil zaten bence tekrarlasın sabah ilk idrarla
Sjjdjdjdj Cerenglr çizgi olması yerde degil tekrar deneyin birde gecen ay bende test yaptım evde bırakıp cıktım geri döndügümde silik cizgi çıkmıştı hatta herkes var pozitif demişti ama adet oldum 5 dakika içinde cıkan sonuç dogru
Tbsra95 Cerenglr 10 dk dan sonra çıktığı için geçerli değil zaten net bir çizgi de yok canım suan için negatif