Anneolmak123 Yardımcı olun araba yok hastane uzak gidemiyorum yarın olsun gidicem hafif hafif lekeler geliyor neden olabilir lütfen dua edin evladıma birşey olmasın lekeler neden gelir benim durumu yaşayan varmı
Ozgednc Anneolmak123 ambulans çağır canım biz burdan bilemeyiz birşey diyemeyiz doktor görmesi lazım mutlaka
ilkgozagrim__ Hastaneye gitmelisin vakit kaybetmeden hamilelikte hiç bir kanama normal değil haftan da erken daha doğum için @Anneolmak123
Anneolmak123 ilkgozagrim__ kanama degil böyle kahve rengi sabah geldi az bişey şimdi yine geldi az bişey
ilkgozagrim__ Anneolmak123 git kuzu Ambulansla felan ihmale gelmez doğum bile başlıyor olabilir önlem almaları lazım
Anneolmak123 biranne__ aysah1525 Kızlar yeni post açtım gittim doktora bana birşey yok deyip gönderdiler nst bağladılar ultrasona baktılar sinirden ağlıcam ama hala lekeli kanamalarım var ama yok çok kanaman olursa gel dediler. 😔
Halidee Anneolmak123 farklı bir hastaneye gitmeyi denesen düşük önleyici ilaç iğne verirler diye düşünüyorum