Yldzserindere Merhaba anneler 7. Haftada kasıklarda ve belde ağrı oluyor mu Özelikle oturup kalkarken kasıkta ağrı
Dunja Yldzserindere evet bende de olmuştu. Hatta şu an 11. Haftadayım hala oluyor. Doktorum ani hareketten kaçınmaya çalış demişti. Aniden ayağa kalkıp oturma gibi. Galiba henüz başlarında olduğum için bazen hamile olduğumu unutuyorum 😬
Miraykader Yldzserindere evet cnm ben hamile olduğumu bilmiyordum bile aşırı bel ağrısı kaşık ağrısı vardı doktora gitim 7 haftalık hamileydim
Malajin17 Haftaya az kaldı canım. İlk başlar gibi şiddetli değil ama arada oluyor oksurunce bile oluyor
Cevahir53 Aynen ilk haftalar kadar yoğun olmasa da gece bel ağrım oluyor sabahları da istemeden geriniyorum o zamn da kasık ağrım oluyor anlık
perihankrkya muzeyyenkomurkara ayy bende de var 4haftlikken de agriyordu 5haftalikken ara ara agridi suan 6 haftaligim bu hafta agrirmi bilmiyorum
Gizemnur_ Yldzserindere evet aşırı bel ağrısı Bişey soracaktım folik asit verdler mi kullanıyor musunuz
Yldzserindere Gizemnur_ ilk zaman kullandım sonra ilaç yerine folik asit nelerde varsa onları yedim içtim ve gerek duymadılar bıraktırdılar ilacı