Semagzll Merhaba arkadaşlar geçen ay da bu ay da ovulasyon yapıyorum bugün adetin 25. Günü yukarıdan aşağıya göre yaptim normalde 34 35. Günde oluyorum ama bu kadar az kalmışken hala koyu çıkar mı bu kadar moralim bozuluyor iyice 🥺
bsra4213 Semagzll çatlamamış hala canım burda gördüm bir kaç kişi havuç yemek çatlatıyor yazmıştı bi dene istersen
Sehertass Semagzll bende bebek istiyorum canm ama olmadı 3 aydır istiyoruz olmuyor bende flo diye uygulama var onda ovulasyon günlerini söylüyor sana hamile kalma şansı yüksek yazıyor mesela o günlerde ilişki tavsiye ediliyor şansın artıyor en azından bu ayda öyle deniyoruz tabi yine olurmu olmazmi bakicaz ama ben hiç bu testler den almadim
nununundunyasi Semagzll kuzum benim de 27. Testim bugün. Senin gibi 33-35 günde bir oluyorum benim de bugün ve dün böyle koyu çıktı ama pik yapmıyor hiç 🤦🏻♀️ senin de tam yumurtlama olmamış daha. Bana öyle denildi çünkü burda
Semagzll bsra4213 canım neler neler yiyorum iyice moralim bozuldu eşim askeri personel sınırda olduğu için haftada bir gün geliyor artık catlamamis hala demekten ikimizde yorulduk
Semagzll Sehertass canım takvimden bende takip ediyorum ama 2 yıl olacak hala olmadı malesef aşılama da yaptırdık hala sonuç negatif gelecek ay tüp bebeğe baslicaz belki bı umut tutar diyorum ama maalesef olmuyor
Aysinnn Semagzll doktora gittiniz mi kontrollerde yumurtlama ve çatlama ile ilgili birşey söylendi mi? Ve Pkos varsa bu testler genelde böyle çıkıyor :(
Semagzll Aysinnn bı kaç aydır gitmiyorum açıkçası 2 yıldır git gel çok yoruldum hep sonucu hüsran olunca bıraktım baya doktora gitmeyi
Semagzll nununundunyasi sadece siliklesme neden olmuyor ona çok üzülüyorum en azından silikleşse dicem tamam olmuş ama onu da diyemiyorum bakalım nasip diyorum ama insan yoruluyor
Aysinnn Semagzll benimde 5 yıl olucak olmuyor bu testlerden çok kullandim bende pkos varmis o yüzden bu testler hep koyu çıkıyordu 2 asilama yaptırdım tutmadı şimdi tüp bebek sürecine basladim. Gün aşırı deneyebiliyorsaniz o şekilde deneyin testler strese sokuyor
nununundunyasi Semagzll valla haklısın benim de testlerle başım dertte bazen diyorum keşke hiç yapmasaydim yaptıkça stres oluyor insan
Semagzll Aysinnn malesef ki gün aşırı olmuyor eşim asker bazen haftada bı bazen 10 güne bir geliyor bende pcos eşimde sperm sayısı az bizde adeti beklicez adette baslicaz tüp bebeğe
Aysinnn Semagzll bence de tüp bebek deneyin inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben pişmanım biraz daha erken başlasaydim keşke dedim gözümde büyüyordu tüp bebek ama süreç çok hızlı ilerledi inşallah sizde de öyle olur rabbim yardimciniz olsun ♥️
Cennet_kusum16 Semagzll bunun için ilaç verip, yumurta takibi yapıp, iğneyle catlatiyorlar. Doktor desteği ile gitmeniz iyi olur.
emine_t Semagzll soğan kürü denediniz mi bende de pcos vardı adetlerim 40-55 gün arasında değişiyordu sürekli soğan kürü direkt geçirdi pcosu adetim düzene girdi
nununundunyasi Semagzll aynen gün aşırı değerlendirip akışına bırakmak en iyisi. Bu ay ilk deneyisimdi tecrübe oldu bana 🫡
Semagzll Aysinnn ya korku var içimde normal mi acaba birde doktor önce rahim filmi isteyecekmis birde bunun stresi oldu bende 😓
Semagzll Cennet_kusum16 çok denedik canım ama eşimde de sorun var aşılama da yaptık hatta son çare tüp bebek kaldı 15 güne kadar tüp bebeğe başlarız sanırım