956733 Kızlar Tarsus devlet hastanesinde doğum yapan var mı ? Fikri olan deneyimini paylaşabilirse sevinirim 🙏
Gul2808 956733 ben doğum yapmadım ama kontrole gittiğimde hiç memnun kalmadım ne kalp atışı dinletti ne bebeği gösterdi ultrason fotoğrafi bile vermedi herşey yolunda diyip yolladı 2 dk anca bakti
956733 Gul2808 kontrollerde ben de henüz memnun kaldığımı söyleyemem . Bu yüzden özele de gitmeye başladım. Ancak gebe okulu eğitimine katıldım eğitim gayet güzel geçti . Doğuma karşı bakış açım değişti. Bazı ebeler ile tanıştırıldık ve doğum yapacağımız odayı gördük . Bunlar bir nebze rahatlattı beni ama yine de doğum yapmış birileri varsa neler yaşadılar merak ediyorum açıkcası o yüzden bu postu açtım ☺️
Gul2808 956733 ben Amerikan hastanesine gidiyorum orda yapacağım doğumu öyle düşünüyorum ama bakalım kismet
956733 Gul2808 Ben de Amerikan hastanesine gidiyorum doktorum Ahmet Melih Akkuş kendisinden memnunum ama doğum devlette görünüyor hayırlısı bakalım ☺️
Birminik1 Gul2808 merhaba doğum yaptını mi acaba ücreti ne kadara anlaştınız bende banu hanima gitmeyi düşünüyorm:)
Birminik1 Gul2808 takipli hasta miydiniz, bana 16 bucuk demişti banu hanım sonra 20 bucuga yükseldi dedi
Birminik1 Gul2808 anladım peki ek ücret ödediniz mi , bi kisiden yenidoğan ücreti talep etmişlerde, sadece 19 mu ödediniz siz, kusura bakmayın cok soruyorum
Gul2808 Birminik1 evet sadece 19.500 ödedik yeni doğan için ekstra hiç bir şey ödemedik. Küvoze girse bile sigorta olduğu için para alinmicagini söylemişlerdi çünkü