Hilaldabaan Kütahya’da sevk edildim buraya erken doğum riskinden dolayı rahîm Ağzı kısalığı çıktı Oğuzhan Kaya ilgileniyor bu doktora giden bilen var mı nasıl iyimidir vs ?
aslhnkrts9 Hilaldabaan merak edip internette biraz araştırma yapayım dedim kız genel olarak herkes memnunmuş bu dr dan sana nasıl davrandı yani
Havvakc Hilaldabaan o doktoru bilmiyorum ama ben ayrıntılı için Hakan Kaya ya gitmiştim tam bir rezillikti. Kimseye önermiyor.
Hilaldabaan aslhnkrts9 bugün sabah geldi öğlen geldi bugün iki defa geldi sordu dueumumu akşam bebek toplanir gibi oldu burda kendisi olmasa bile hemşireleri aradı nst istedi çok şükür sancım falan çıkmamış gayet iyimis ilaclara devam demis
aslhnkrts9 Hilaldabaan çok şükür ne güzel sen ne durumdasın nasıl hissediyorsun doktor meselesi şans işi ama sana senin şansına iyi bi doktor denk gelmiş gibi duruyor ben çok sevindim ilgili bi doktora denk gelmene ☺️
Hilaldabaan aslhnkrts9 az önce nst den çıktım çok şükür sancım falan çıkmadı bugün çok iyiyim dün çok kötüydüm çok sancım vardı doguruyorum sandım 60/120 arasiydi sancılar bugün 19/20
aslhnkrts9 Hilaldabaan Allahım çok şükür ya ☺️ kız gece boyu uyku tutmadı beni acaba iyi mi nasıl oldu diye merak ettim dua ettim bak gördün mü az korkuttu bizi bebiş ama şükürler olsun iyisiniz şimdi 🥰
amayinedeiyiilerledim Hilaldabaan evet bende Burdur’dayım. Burdur ve Isparta dan kimse yok. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza 🤲🏼
Sahtemelek Ben pek doktor olarak sevmiyorum kendisini , ben Davraz yaşamda murat arslan var ona gidiyorum çok bilgili ve titiz bı doktor onada gozukmeni tavsiye ederim
Annebebisss12 Hilaldgr ben geçen sene temmuzda 10.500 olmuştum şuan ne kadar bilmiyorum ama çok ilgili çok güzel hastane çok memnun kalmıştım