Lovelovebaby Kızlar iştahım yok yemek yemek istemiyorum ama çokta açım sadece çorba içmek istedim 3 tabak çorba içtim hala açım siz bu gibi durumlarda siz neler yaptınız
1bebe1meow Lovelovebaby Bende günün 24 saati açım bazen midem bulamıyor hiç bişey yiyemiyorum yiyemediğim için ağlıyorum bazen de günde kaç öğün yersem yiyim yine aç hissediyorum hamilelik işte napalım 😅
1bebe1meow Lovelovebaby bu Arada şekerli şeylerden uzak durup protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söylemişti doktorum bu durumu bastıracak demişti ama pek uyamadım ben
obirannea Lovelovebaby söyle bol domates soslu makarna veya spagetti yap 2 kasik alsan açlık gider zaten biber de doğra içine mis gibi 😁
Ciwan-76 Lovelovebaby başlık varya şu uygulamada gördüğüm en güzel başlık 😂 bende açım ama yediğim halde açım 🥲 acaba siz de tok tutacak lif ağırlıklı besinler mi tüketseniz 🤗
Lovelovebaby 1bebe1meow ya bide öyle denicem . ağlamak istiyorum bende böyle olunca açlıktan ölüyorum canım hixbir şey istemiyor istediği de doyurmuyor
Lovelovebaby obirannea ilk hamilelikte makarnayla ilgili kötü bir anım var hala aklımda makarna deme 😵😅
Ciwan-76 obirannea arkadaşım burda tombik hamileler de var yani anlatabiliyor muyum? 😜 Neden iştah kabartıyorsun? 😂
Aden35_yn Yalnız değilsin bende açım yemek yiyemiyorum midemin ortasında bir şey var rahatsız ediyor hiçbir şey keyif vermiyor
gmz10 Bende de durum aynı. Açım ama bir şey yiyemiyorum çok kötü bir durum. Yiyebildiklerim çorba, makarna, simit, çubuk kraker. Meyve yiyebiliyorum da onla bastırıyorum biraz. İştahla yemek yiyebilmeyi özledim.
NGold Lovelovebaby ben neredeyse 20. Haftaya kadar bulantıdan dolayı hiç yemek yiyemedim. Artık bi yerden sonra açlık hissim de gitmişti 😂
MorKelebek54 Lovelovebaby nemimde bazen oyle oyluyo acligimi dahi hissetkyorum bazen ac olsam da ama mecbur yiyorum benek anneden beslendigi icin bi sure noyle devam ediyosa bi ara duzeliyo istahim cok aciliuo garip valla
Hulo2105 Lovelovebaby ayynı ben. Karnım acıkıyor ama gidip of şu da olsa yesem diyemiyorum. Önüme de gelse yemek iştahla yemiyorum. Zevkle yemek yediğim günleri özlüyorum😢
Canan-06 Lovelovebaby ben 2 ay açlıktan uyuyamadm ağlıyordum resmen yediğim geri çıkıyordu doktorum ilaç verdi geçti çok şükür Allah yardımcın olsun çok zor açlık