Erzurumlianne Esfd ldrp odası olduğu için alınmamiş olabilir. Mesai dışına gelirse 8 bin tl gibi rakam istiyorlar yazmişti başka biri
Erzurumlianne isilaybestee ldrp odası olduğu için gelmiş sanırım. Normalde mesai dısı gelmiyorlar diye biliyorum. Kim nöbetçiyse o yaptiriyor
isilaybestee Erzurumlianne biz muhasebeyle konuştuğumuzda geldiklerini söylemişti ldrp odası için daha sonradan görüştük bi muhasebeye tekrar sorun isterseniz
Erzurumlianne isilaybestee ldrp odası olduğu için gelmiş sanırım. Normalde mesai dısı gelmiyorlar diye biliyorum. Kim nöbetçiyse o yaptiriyor
Seda49 isilaybestee ben size birşey sormak istiyorum kaçıncı hafta nst girdiniz acaba hastahane aynı olunca merak ediyorum bende kusura bakmayın 🤭
nisanne Allah sizden razı olsun normal doğuma olan inancım arttı 34. haftadayim az kaldı kendimi kemiriyorum korkudan bişey olursa diye diye içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi 💕
isilaybestee nisanne yapılamayacak birşey değilmiş gerçekten ben ölüme kadar her ihtimali düşündüm aylarca ve kendimi yedim ama hepsi boşunaymış Allah bir avazda kurtarsın inşallah sizde 💕💕
Erzurumlianne isilaybestee teşekkür ederim burdan biri gelmiyorlar demişti , belki de doktordan doktora değişiyordur sorarım gidince
KurkmantoluMadonnaa isilaybestee maşaAllah gözünüz aydın 😍 sizede geçmiş olsun tabi🥰 Sorması ayıp hamilelik boyunca ilişki devam etti mi? Ben ilişkiye giremiyorumda biraz korkutuyo bu beni🥹
isilaybestee KurkmantoluMadonnaa yok bizim ilişkimiz 5. Ayda bitti eşim çok korkuyordu bebeğe birşey olur diye doktorum engel yok demişti ama bir süre sonra ağırlaşınca benim içinde zor olacaktı bende istemedim açıkçası