Pamuk BirAskMasali1323 Merhaba doktor enfeksiyonun derecesine göre antibiyotik verir.Ara ara sağlık ocağına gidip tahlil verin.Baktiniz ki doktorunuz pek bisey yapmıyor enfeksiyon hastalıkları ile görüşün 😊
BirAskMasali1323 Pamuk Hamilelikten önce çok ilaç.kullandım geçmedi ama dediğinizi dikkate alırım teşekkür ederim🥰 sizinde uzun zamanlı bi enfeksiyonmuydu yoksa gebelikte mi başladı sizin
Pamuk BirAskMasali1323 Benim gebelikten önce hiç enfeksiyon sorunum yoktu.Hatta gebelik bitti enfeksiyonda bitti😅 Gebersen çok damardan antibiyotik aldim iyi geliyordu.
BirAskMasali1323 Pamuk ya öyle mi yok ya benim uzun zamandır bekarlıktandır var ve endişeleniyorum bebeğe bi sıkıntı yaratır diye
dogurangaplumba Pamuk Çok mutlu oldum bebeğinle beraber yuvanızda size sağlık mutluluk diliyorumm❤️❤️❤️
BirAskMasali1323 Pamuk Anladım teşekkür ederim rabbim isteyen hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Selinner Pamuk canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra hiç ayrılmayın İşallah. Küçük adam küvezde ne kadar kaldı bide kaç kilo doğdu canım ? Bilgi verir misin? Bende serklajlıyım. Bizlerin heran bir erken doğum riskimiz var endişeliyim o yüzden.
Pamuk Selinner Cok teşekkür ederim.Hic endişe etme o dikişler o kadar sağlam ve güzel tutuyor ki bebisleri..Benim suyum gelmeseydi dikislerim çok güzeldi. 1780 gram doğdu 20 gün küvözde kaldı 🙏
Selinner Pamuk benim bu 2. Serklajım biliyorum ne olacağını ama erken doğum riskim var yine sancım çıkıyo. İlk kızım serklaşa rağmen 32 haftada doğdu 1800 gr dı. 13 gün kaldık ama yine de korkularım var.