Merymi Benimde açlık ve 2. Saat normal 1. Saat 189 çıkmıştı özeldeki drum karbonhidratı bırak demişti sadece devletteki drum çok endişelenmiş ve beni direk dahiliyeye sevk etmişti o da diyetisyene gönderdi ve kiloma uygun diyet listesi verdi ve düzenli olarak açlık kahvaltı öğlen ve akşam yemeklerine başladığım andan itibaren 1. Saatlerinde tokluk şekerlerimi ölçmemi istedi maalesef ben pek dikkat etmedim listeye o yüzden suyum artmaya devam etti bebekte günden güne irileşti ama bu sağlıklı bir kilo olmuyor en son iki hafta önce ciddi artış gözlendi özeldeki drumu değiştirdim başka hastanene ve dra gittim bana çok kızdı bebeğin ve kendi sağlığım için bir an önce diyetimi tam uygulamamı söyledi ekmeği paket gıdaları hemen bıraktım ki ben pilavla mantıyla ekmek yiyen biriyim şekerim ciddi anlamda düştü sadece akşamları biraz yüksek çıkıyor onda da pilav makarna vs yedim yalan yok bir de üstüne kilo vermişim 1,5 kilo dr bir dilim kepek yada tam buğday ekmeği yiyebilirsin ama karbonhidratı hamur işini vs bırakman lazım dedi bir de diyet listene birebir uyarsan kilo vermezsin dedi ama suyum normale döndü bebeğimin ölçüleri de bir haftada normale döndü şu an tek isteğim kilo vermemek bebeğiminde sadece olması gereken kiloda olması