cinderella (Tüm kıyafetler için en küçük boy(56) hemen küçülüyor, genelde (62) çok kullanışlı oluyor.) 🌸boydan Tulum ( fazla gerek yok çok çabuk küçülüyor en fazla 15 gün giyebiliyor) 🌸Çıtçıtlı zıbın uzun ve sıfır kol ( bol bol alın) 🌸Eldiven (1-2 tane yeterli bırakın bebeğiniz sizi hissetsin ) 🌸İkili takımlar ( üst tarafı çıtçıtlı olmazsa bebeğinizi her kucağına aldığınızda boynuna toplanıyor) 🌸Çorap ( bileğini sıkmayacak şekilde lastiksiz olanlardan) 🌸Kolsuz Yelek ( yaz mevsimi bile olsa muhakkak kullanışlı oluyor) 🌸Önlük ( penye olanlardan ziyade arkası naylon olanlar daha kullanışlı oluyor) 🌸Yenidoğan şapka ( çok almayın fazla başlık kullanımı kafada Konağa neden oluyor ) 🌸1 tane güzel cici kıyafet alın (40 çıkınca veya misafir yanında giyebileceği) 🌸Boynu açık iki yana tutturulan kıyafetler çok kullanışlı olmuyor bunun yerine çıtçıtlı badiyi tercih edin 🌸Bebek çantası (sırt çantası tipinde olanları tavsiye ederim. Diğerleri tamamen anneye yük. Bir kolda bebek, bir kolda çanta 😄) 🌸Islak mendil ( saf su olanlarından alın altını sildikten sonrada hemen kapatmayın isilik olabiliyor ) 🌸Bebek bezi ( çok fazla 1 numara almayın 15 günde 2 ye geçiliyor ) 🌸Manikür seti (bu setten tırnak makası, burun aspiratörü en çok kullanılan. Diğerlerini kullanmak size bağlı ama bence tek tek alın sete gerek yok) 🌸Banyo havlusu 🌸Banyo küveti ( file yenidoğduğunda çok lazım oluyor sonra kullanmayabilirsiniz) 🌸Battaniye (Penye, yün, polar vs.. Hem yatakta hem de dışarda kullanmak için farklı boyutlarda ve kalınlıklarda ..) 🌸Şampuan sabun bebeyağı ( şampuan olarakta sabun olarakta dalin kesinlikle önermiyorum bebeklerin ciltleri hassas olduğu için dalin mahvediyor kurutuyor egzama ya çeviriyor doğal şampuanları tercih edin .. bebek yağı içinse zeytin yağı kullanın her banyodan sonra vücuduna masaj yapın hem gazı azaltıyor hem cildini gerginleşiyor hem kilo aldırıyor ) 🌸Emzik - biberon ( Bebeğe sütünüzü sağıp vermeniz gerekebilir. Ya da gaz geçiren bitki çaylarını vermeniz gerekebilir. Emzik iki tipten(damaklı-damaksız) birer tane bulundurun ne zaman nasıl gerekeceği belli olmaz. BPA free(BPA bulunmayan) olmasına dikkat edin. Emzik vermemeyi başarabilirseniz ne mutlu 😁) 🌸Puset- anakucağı - bebek arabası ( Ben doğumdan itibaren kullanabileceği bir bebek arabası aldım. O hepsini içerdi) 🌸🌸🌸 ANne için olan ihtiyaçları isterseniz yazabilirim 🥰❤️
KlncA cinderella teşekkür ederiz 🌸🌸🌸 tulumlara üzüldüm benimkinin şuan 6 tane tulumu var çok mu olmuş giydiremez miyim acaba 🙁
penceresimi cinderella çok güzel olmuş eline sağlık ☺️ ben 2 gün önce öğrendim 5+2 olduğumu 😍 anne için olanı da yazarsan süper olur 💞💞
Beklenmeyenmucizem cinderella çok faydalı olmuş ellerinize sağlık benim gibi aklı karışık olanlara çok yararlı olacak😊 allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım🤲🤲😊
cinderella KlncA yeni doğduğunda en çok Tulum lazım oluyo ama bebişler çok çabuk büyüdüğü için daha sonra sığmıyorlar içine bizimkilerde sadece 1 kere giyilmiş vaziyette duruyo 6-7 tane 😁
Cigdemilkar cinderella listeniz cok guzel olmus ve bilmeyenler icin ilk defa anne olacaklar icin cok faydali buldum Ben🤗anne icin olanlarida yazar misinz malum benim ilk hamileligim ne koycagimi bilmiyorum 34 haftadayiz koyuyorum geri ckartiyorum 🙈
Merve71 cinderella çok faydalı olmus canım birde hastane cantanı koyup lazım olan olmayanları ve kendimiz için gerekli olanlarida yazarsan çok makbule gece r 😂😂