ozkangulkilic oğlum 7 aylık
molfix sleepy den ve bir kaç markadan daha hiç memnun kalmadım. Bez olarak Goon premium soft öneririm. Islak mendil başta molfix izotonik sulu kullandım ama içerik olarak temiz değilmiş şuan baby turco yenidoğan ıslak havlusu kullanıyorum. Çok rahat. Temizleme pamuğu kullanmıyorum. Deterjan olarak dalin ve bir kaç marka daha kullandım ama roxy ve dalan kullanıyorum daha iyi. Yumuşatıcı olarak dalin kullandım ama yumoş bebek kullanıyorum şuan. Kurutma makinem var kokusu uçuyor.
Onun dışında şampuan dalin kullanıyorum. Diğer markalar saçını keçe gibi yaptı. Başka banyo ürünü yok. Banyo ürünleri yazmışsınız ama. Şampuanlar zaten vücut içinde üretiliyor. Bir de sünger almanız lazım. E bebekte bir çok model var bakarsınız ona.
Pişik kremi olarak bepanthol ve mustela kullanıyorum ama mustela çok kıvamlı baya kalıyor. Bazen banyoda ovalıyorum ona rağmen kalıyor. Bepanthol sürüş konusunda daha iyi ama mustela daha hızlı etki ediyor. Mustela geceden gündüze iyi oluyor kalıcı olduğu için. Bepanthol güzel emiliyor ama kalıcı değil.
Vücut nemlendirme olarak hipp in losyonunu kullanıyorum.