anapanda12 Hanımlar son 1 ay içinde tam 2 kere uyurken rüyamda tuvalete gittiğimi gördüm. Doğal olarak altıma da kaçırdım😂 hem utanıyorum hem gülüyorum bir tek benim başıma gelmiyordur öyle değil mi?
Hulya-003 anapanda12 ben afedersiniz kusarken altıma kaçırıyorum yani öylece gidiyo 😆elimde olmayan bi şey yani istem dışı gelişiyor herkesin başına gelebilir
mommys1 anapanda12 hamileyken bi kere altıma kaçırmıstım herkesin içinde sjsksld kimse farketmedi Allahtan
Azra8Engin Hulya-003 ahahaha benimde başıma geldi. Ya kusmayı seçecektim ya da tuvaleti😁 kusmayı tercih ettim kusarken altıma kaçırdım😁😁
anapanda12 br2023 ilkinde sıcak sıcak hissettim uyandım bunda popşim üşüyünce anladım ıslandığımı inanasım gelmedi güle ağlaya sersem sersem değiştirdim üstümü
annelik_4 anapanda12 benim ilk aylarda istifra ederken oluyodu gülüyo insan hem üstten hem alttan düşünsene 😂😂
Sadeceanne2 anapanda12 😄😄😄işte bu yüzden yatmadan. Suyu fazla kaçırmıyorum çişide son damlasına kadar yapıyorum 😄😄bide yatak silme ile uğraşmayayım diye Olsun canım elinde olan bir şey değil ki Azıcık kaçmış 😄 canın sağ olsun
br2023 anapanda12 Bende uyuyordn rüyamda tuvalete gitmstm çok az ıslaklık fark ettm uyandgm gbi tutabildm lavaboya fln gittim🤭
YldrmNUR anapanda12 minicik ama hem çamaşırım hem üzerimde artık tayt pantolon ne varsa ıslanıyor 😂 eşimde diyor ki ne çok üst değiştiriyorsun 😂😂 çaktırmadım kıyafetler sıkıyor ondan dedim 😂😂