Iremakn Kızlar sizde kanala girdikten ne zaman sonra geldi ? Sancım yok fakat kalça ve kasık kemiklerimde geceleri inanılmaz ağrı oluyor . Ne zaman gelir sizce
Cennet-polat Iremakn canı sitedigi zaman gelicek valla 😁bir ay kanalda olanda oluyor insAllah çok sürmez sağlıkla alın kucaginiza
_annee gizem-cbn benim haftam dha erken ama baya agrı olmaya basladı ama normal heralde bu agrılar 31+4üm
Iremakn Kasık ve kalça kemiği ağrısı beni çok zorluyor ya geceleri zaten dönemiyorsun sırt üstü yatıp havaya kaldıramıyorsun çok canımı acıtıyo🥺
Cennet-polat Iremakn evet heycan mutluluk kavuşma isteği ama neyapsakta boş ikinci gebeliğim gerçekten bebiş hazır olunca gelicek Allah’ım kolay doğum nasip etsin 🥰
Esraabbaa Biz de 38+6 yız. İki gün önce kontrole gitmiştim bebek biraz aşağı inmiş ama hala yüzünü ultrasonla görebiliyorum dedi. Ne demek olduğunu tam bilmiyorum ama demekki ultrasonla hala görüyorum dediğine göre tam aşağı inmemiş diye anladım
Iremakn Esraabbaa bende dün gittim yüzünü göremedik hayal kırıklığı oldu bi 😂 o yüzden yakın mı acaba diye düşündüm
Busra221 Esraabbaa aaa şimdi sen öyle deyince kendi doktorum demiştiki kafası çok aşağıda yüzünü göremiyorum doğumun kolay olur heran gelebilir dedi 🙃 36 dayım daha
gizem-cbn _annee maalesef büyüdükçe alt tarafa baskı artıyor ben şimdi diyorum ki 2. Trimester falan meğerse çok masummuş