Rabia6606 Merhaba kızlar . Hamileliğimin 28. Haftasindayim .doktor progestan ilacı verdi daha önce kullanan oldu mu ?
Boncukk123 Rabia6606 çoğu gebe kullanmıştır hatta doğuma kadar kullanan da var bende kullandım fitil şeklinde
Rabia6606 orcngzm benim kızım 34 haftalık doğmuştu şimdi 28 haftalık hamileyim erken doğmamasi için verdi ama kullanıp kullanmakta kararsızım acikcasi
Rabia6606 orcngzm pek ilaç kullanma taraftarı değilim çünkü bide öyle bı ihtimalim yok . Diğer çocuğum erken doğduğu için kullanıcam . Kararsızım acikcasi
Suey Bende 4+6 doktor 200 mg verdi vajinal yoldan daha etkili oluyor dedi hemde sabah akşam neden verdi anlamadım ama düşük tehlikesi falan da demedi gebe olduğumu anlayınca direkt başlattı
Rabia6606 Suey belki kan degerlerinizde ya da ultrason da bı sknti felan görmüşlerdir . İnşallah birşey olmadan sağ salim kucağımiza alırız bebislerimizi 🥰
Boncukk123 Rabia6606 ağız yoluyla çok yan etki yapıyormuş halsizlik mide bulantısı kusma falan fitil daha iyi bence bana doktor fitil at demişti