birkimseee Mide ağrısına doktor gaviscon şurup yazdı ama depolarda kalmadı diyorlar, muadilini kullanan var mı aile hekiminden yazdırabilir miyim
Bsraacelik birkimseee bana da doktorum rennie duo şurup vermişti doktorunuza danışıp alabilirsiniz gebelikte kullanılabiliyor
1oglanannesi birkimseee mide agrisi deme bacim yesem bi dert yemesem bi dert 🥺🥺her halikarda mideme agrilar giriyo 😩
Yaseminduygulu Renaks diye bir mide ilacı var hap benim doktorum onu önerdi sabahları aç karnına kullandım hiç mide sorunu yaşamadım doğum yaptım hala kullanıyorum
birkimseee Birsen56 ikincisi şurup mu peki Benim ağrı muhtemelen uzun süre aç kalıyorum akşam ağrıyor, gece prilam alıyorum
Birsen56 birkimseee evet şurup içiyorum midem yanınca içiyom bulantı içinde bende prülam kulanıyordum 32 haftam bitiyo bazen halen bulanıyo ama içmiyom ilacım kalmadı almakta istemedim artık
Birsen56 birkimseee inan şimdide olsaydı içerdim yane 6 ayıma kadar kulandım benim 2iz olduğu için çok zorladılar ayrıyeten zoferde kulandım
Sevgidemir Kızlar ben daha 2 aylık hamileyim mide ağrısı normal mi şuruplada geçmiyor hep bir bulantı halindeyim normal mi
Bsraacelik birkimseee evet hamilelikten önce lansor kullanıyordum onun yerine verdi ama midem çok şükür hiç sıkıntı çıkarmadığı için içmedim etkisini bilemiyorum
Yzgl Bana doktorum nexium verdi 16+4 haftalık olduk ve aç karnina içiliyor onun sayesinde birşeyler yiyebiliyorum ondan önce su bile beni çok aşırı rahatsız ediyordu