pmkcn Kızlar ben fetal dna testi yaptırdım çok şükür sonucumuz temiz çıktı doktorla görüştük fetal DNA da cinsiyet de gözüküyor diyorlar ama ben anlayamadım cinsiyet bunlardan biri mi yoksa bunlar incelenen rahatsızlıklar mı bilen biri bakabilir mi? https://hizliresim.com/morhsrh https://hizliresim.com/528sc35
Mira1604 pmkcn bana dr um soylemıştı cınsıyeti dr a sorun isterseniz orası incelenen rahatsızlıklar sanırım çünkü
Civciv53 pmkcn Türkiyede cinsiyetin size direkt olarak bildirilmesi yasak. Doktorunuza bilgi veriyorlar. Doktorunuzdan öğrenebilirsiniz. Benimde bu hafta geldi sonucum doktorumdan öğrendim cinsiyeti. Orda yazanlar cinsiyeti belirlemiyor
Bernush pmkcn Nipt bende yaptırmıştım. Cinsiyet aileye gelen raporda yazmıyor. Doktora iletilen raporda yazıyor. Doktorunuza sorarsınız öğrenirsiniz
pmkcn Mira1604 bana da öyle geldi ama doktor aradı beni görüştük sonuç için çok ta telaşlı olduğum için sonuç gününde cinsiyeti önemsemedim açıkçası dün aklıma geldi merak ettim bir bakayım diye anlayamadım sözel olarak da yazmıyor
Symygt pmkcn merhaba bende buraya gönderdim daha yeni sonucu bekliyorm size kaç günde geldi sms mi yoksa mail mi nasıl haber verdiler ?
Civciv53 RavenV Ben nipt testini 475 dolara özel bir yere yaptırmıştım doktorumun önerisiyle. 10-14 gün içinde sonuç geliyor. Evden 2 tüp kan alıp kendileri amerikaya yolluyorlar. Benim sonucum 10 günde gelmişti
Mira1604 RavenV genstar babyseQ 10.000 tl ye yaptırdım 4 lüm riskli çıktı için ama sımdıkı aklım olsa 12 hafta da direk bunu yaptırırdım
pmkcn Sesiii ben 25 haftalık hamileyim 23.hafta da yaptırdık biz ufak bir sorun çıktı o yüzden ama şimdiki aklım olsa 12.haftada yaptırırdim
RavenV Mira1604 Yurtdışına mi gönderiyorlar kanı acaba. Ben de 6. haftamdayım 10. haftada direkt yaptırıcam.
pmkcn RavenV kimi şirket yurt dışına gönderiyor sanırım çok bı bilgim yok yaptırdığımda biraz endişeliydim açıkçası onu sorgulamadim ama ben pazartesi günü öğleden sonra kan verdim cuma öğleyin çıktı
Hayatinmelodisi RavenV yok Ankara da yaptırıyorum ben yurt dışına gitmiyormuş… gönderen şirketler de var ama artık TR de yapılıyor
Ece56 pmkcn cinsiyeti doktora söylüyorlar size verilen kağıtta yazmıyor. Doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Hayatinmelodisi myavocado düzen laboratuvarında yaptırdım.. daha doğrusu ben Diyarbakır’da verdim Ankara düzen e gitti. Bugün de tam 15 günde sonucum çıktı.