Mltm48 Arkadaşlar selam bebeğime elbise dolabı almak istiyorum ama büyük bişey değil tavsiye edebileceğiniz önereceğiniz sayfa link olursa paylaşabilir misiniz 💙
Mrv-Aksy Mltm48 instagramda Türkan acar var o kızına aldığı dolap linkini paylaşmıştı Memnun kalmadığı şeyleri paylaşmaz👍 Güvenerek sorup inceleyebilirsin ☺️
Kbrbydk Mltm48 yakın zamanda midoserden dolap aldım ikinci kizim gelecek. Diğer kızım 4 yasinda. İkisi kullanacak 4 kapılı aldım eğer daha uygun ve spor modeller bakıyorsanız tavsiye ederim. Koctastan sipariş vermiştik biz. 3 kapılı filan da var
gzdehlal-36 Mltm48 arkadaşım trendyoldan almış mdf 3 kapaklı 5 küsüre memnun kaldığını söyledi bende alıcam ama yazın taşınıcam onu bekliyorum. Satıcısı baby darling bakın isterseniz
Busestl melike81_ cok begendim benmde almam gerekli evimde ayroca cocuk odasi icin oda yok, bir odada bosluk yaratip dolap koymam gerekli. Keske link birakabiliyor olsak .
melike81_ Busestl trendyolda yaz canm aramalara baby darling satıcısı ben 4,500 aldım şuan 5280 biz kurduk evde klavuzuda veriyorlar zaten