zeynep62 Seymaatmaca ayrıntılı ultrason için randevular dolmuş benim hazirana denk geliyordu ama dolmuş randevu yok
zeynep62 Seymaatmaca hastaneden gidip alınması gerekiyor burda ayrıntılı ultrason için şehir hastanesi olduğu için bi tek orda yapılıyor o yüzden erkenden dolmuş
Laz53__ sena95 merhaba bende Ekim annesiyim akrep annesi olmaktan korkuyorum 😀😀başlarında gelsin istiyorum benim gibi olan varmii
M-Urass_Mom Bugün tam 20+0 olduk. Artık havucuz 🥕 Ya Eylül sonu ya Ekim başı doğacak inşallah oğluşum. Tekmelerinden uyuyamadık eşimle 🥰
Seymaatmaca M-Urass_Mom hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🌸 detaylıya girdiniz mi acaba
Edsn Kbr6134 terazi kadınları hakkında pek fikrim yok ama erkekleri gerçekten memnuniyetsiz,kkkay beğenmeyen aşırı keyfine düşkün insanlar oluyor maalesef o yüzden gerçekten terazi erkeği büyüğü de küçüğü de çok zor
serapmusta Seymaatmaca 23+1 olduk bugün. Haftaya perşembe şeker yükleme yapacak doktorum biraz çekiniyorum aslında yaptırmasam mı diye. Gerçi bebeğe bi zararı olmuyor diyorlar ama bakalım. Şimdiye kadar 5 buçuk kilo falan aldım normal mi? Sizler nasılsınız?
Bendiyebiri_ Seymaatmaca 24+2 olduk kusma bulantı baş dönmesi geri döndü dünden belli ağzıma ne bı damla su nede bir parça ekmek yiyebildim açlıktan ve susuzluktan ağlamak üzereyim
Lovelovebaby Seymaatmaca 23+3 olduk . Genel olarak iyiyim iştahım da maşallah 6 kilo filan aldım . Geceleri sağ tarafıma bir sancı giriyor neden anlamadım daha önce yaşayan var mı acaba . Karın bölgeme doğru