miyopmom Elhamdulillah iyi geciyor dusuk tehlikemiz vardi cok sukur atlattik o sureci, cinsiyet bilmiyoruz benim doktorum 16. Haftadan once soylemiyor 😅cinsiyet icin tahminim hic yok 😅tahmini dogum tarihi Allahin izniyle 10 ekim dedi 🥰
Guclu_anne Seymaatmaca kaçta erkek olduğunu oğrendiniz kaçta kıza döndü? 11+4 te erkek dedide doktorum. Kesin değil tabi dedi. O yüzden acaba kız olur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Seymaatmaca Guclu_anne merhaba mesajını geç gördüm kusura bakmayın 12+5 erkek dedi kesin konuştu %80 erkek dedi bizde çok benzettik 15+0 da kız olduğunu öğrendik 🥰
Seymaatmaca Guclu_anne bizde erkek olduğunu duyunca bi kaç bir şey almak istedik sonrasında geri değiştirdik o yüzden sizlerde biraz bekleyin bence sanırım kordonla benzetiliyor
sedassert Ben de ekimde anne olacağım Allah nasip ederse 🤍 16+3 haftalığız pazartesi gittik kontrole kız dedi doktorumuz çok mutluyum 🩷 SAT a göre 4 ekim görünüyor doğum tarihi 🥲🥲🥲
Morperi 15+2 den selam 🥰 3 kez kız dendi ama 16 da tekrar teyit edelim dedi doktor💗 ctesi gidicem bakalımm
BirAskMasali1323 byrktrs benimde 16 ocak sat ama geç döllenme olmuş dedi doktor benim doğum 30 ekim görünüyo
Elifb_ BirAskMasali1323 benim de sat 16 ocak uygulamaya göre 22 Ekim doğum gösteriyor 13+4 olduk bugün 🌸
Guclu_anne Seymaatmaca yoo ne kusuru☺️ Bende 11+4 te erkek olduğunu gördüm. resmen belli oluyordu. Doktorum kesin olmamakla beraber erkek dedi. Beklemedeyiz. Zaten ikinci gebeliğim. İlki erkek olduğu için erkek kıyafeti hiç almayacağım gibi görünüyor. Kız kıyafetinde sağolsun çevrem çok verdi. Sadece hastane çıkışı alıcam gibi.