Selam herkese, 21 subat’ta tam 37+1 haftalik hamileydim. Normal dogum istiyordum ben en başından tabi herşsry çok güzel ilerliyordu. 21 şubat kontrolüm vardı. Doktor, bebeğin baya indiğini söyledi ve açıklık varmı diye baktı. 2,5 cm açıklık var dedi. Bundan sonra ya çabuk ilerler dedi veya bekletir. Bizi eve yolladı ve olanlar o gecesi oldu. Sancılarım başladı. Önce 20 dakkada bir, sonra 10 dakkada bir. Nişanım geldi ama doktor 5 dakkada bir sancın gelirse veya suyum gelirse gel demişti. Sancılarım 5 dakkada bir gelmeye başladı ve biz yola cıktık hastaneye. Şiddeti gittikce arttı. Nst’ye bağladılar ve açıklığıma baktılar. Hala 2,5 cm açıklık vardı ve nst’de sançılarımın fazla olmadığı gözüktü. Doktor eve yolladı. Daha sık sancılarımın olduğu zaman ve dahada şiddetli olduğu zaman gelirsin dedi. 22 şubat saat sabah 5’te eve vardık ve olanlar oldu. Sancılarım 3 dakkada bir gelmeye başladı ve dayanılmayacak haldeydi. Nefes almakta zorluk çekmeye başladım. Kayınvalidem belimi sıvazlayıp durdu ama hiç bir hafifleme yoktu. Saat 8 bucukta doktoru aradım ve artık dayanamıyorum dedim. Güçsüz kaldım ve bitmiştim artık halim kalmadı. Sezeryan ile alınmasını istedim. Doktor inanamadı ama dayanamiyorsan tabi alırız dedi acil’den giriş yapabilirsin dedi. Biz yola cıktık acile doğru ama yol okadar uzun geldiki. Sancılarım artık dakkada bir geliyordu. Neyse apar topar sezeryana hazırlık yapıldı. Aldılar beni doğumhaneye ve pozitif doğum hikayem sancılarımın gittiği an başladı. Sezeryan başarılı ve iyi geçti. Yavrum Mirza Yiğit saat 9:52de sağlıklı doğdu, Allahım kucağımıza almayı nasip etti. Bu arada 23 şubat benim doğum günüm. Allahım bana en güzel hediyeyi verdi. 🤲🏽