Ndtrkd Dun gece patlamıs mısır yedım gec bı saattı bu gece saat 5 gbı kusarak uykumdan uyandm baya bı cıkardım snra uyudum smdı uyandm tekrar cıkardım mıdem hıc ıyı deıl bu arada 13 haftalık gebeyım hıc kusmadım mısır mı dokundu acaba 😞 napsam
Oz-geisikli Ndtrkd merhaba mısır dokunmuştur canım aynısını banada oldu çünkü yaglı şeyler yememen gerekıyor , kızatma oatlamış mısır gebelıkte mideye dokunan gaz yapan seyler korkma ondandır
Medusa Ndtrkd bana da mantar dokunmuştu :( sabahlara kadar 🤮 nane limon kaynat çok iyi gelir mideye, bi de leblebi varsa leblebi ye ve yatma. Sırtına yastık koyup yatar pozisyonda otur. Mide asidi çıkmasın yukarı. İyileşirsin inş
mom02636 Ndtrkd kesin Mısır dokunmuştur 2 3 hafta önce bende yemiştim canım cekmisti yemez olaydım kusmadım ama çok kötü oldum midemi mahvetti daha da agzıma sürmem 🙄
Merveayhan İki kere banada oldu mısırdan nefret ediyorum artık kaç gün kendime gelemedim ishal istifar karın ağrısı öldüm kaç gün 😂
Merveayhan Ndtrkd ben zaten sürekli ishalim ama mısır iyice kötü yapmıştı beni daha iki gün önce evin içinde debeleniyordum hala adım attikca karnıma sancı giriyor bı daha mısır mi tövbe yemem 😂