sutlukahve_ Daha yeni öğrendim hamile oldugumu kasik ağrısı ve gosguslerde şişkinlik ağrı ile kan verdim tahmini 5 haftalık fln ama hiçbir belirti yok şuan normal mi bu
semra2598 sutlukahve_ kasıkların ağrıması goguslerde şişkinlik zaten ilk zamanlar olan belirtilerden. Bulantı kusma baş dönmesi yok diye belirti yok diyorsanız o herkeste olmayadabiliyor. Ayrıca hiç belirti de olmayabilir.
Fhryhzr Kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı da bi belirtidir 😂ben 38 haftadayım hamileliğim boyunca ne bulantı ne uyku ne bişey hiç bi belirti yaşamadım
sutlukahve_ Fhryhzr Ya evet ama bakıyorum herkeste mide bulantısı kusma birsuru şey var bende hicbisey yok endişe ettim biraz
obirannea sutlukahve_ ben onları bile yaşamadan öğrendim şimdi 7 haftalık yeni yeni belirti yaşıyorum 😂
Baharatajanova sutlukahve_ canm 5. Haftada başlamıyor genelde bulantı ve kusma. 7/8den sonra başlar ama hiç olmayabilir bu bünyeden bünyeye değişir sen takilma
mervemurat16 sutlukahve_ belirtiler bazen geç olabiliyor bende 7.ci hafta sonrası kusma başlamıştı kiminde hiç belirti bile olmuyor bu durum sizi korkutmasın o yüzden