enguzelannexxx20 MorKelebek54 beklıycem cuma günü kadar tranva gıbı oldu cunku gecen ay yasadıgım korkuyorum
MorKelebek54 enguzelannexxx20 kiz nasil dayancan cuma gunune kadar 😳😳 nen hic dayanamazdim valla hatta senin uerindecolsam simdi gider kan verirdim 😂 tani kesin sonuc almak istiyisun snliyorum seni gecen ay kimuasal genelik gecirmissin galiba o yuzden haliyle tedirginsin
enguzelannexxx20 MorKelebek54 evet mecbur vallah yoksa gıderdım ama kesın olsun istıyor cok tesekkur ederim yorumların için dk bası teste bakıyorum dogru mu dıye
MorKelebek54 enguzelannexxx20 me demek kuzum en som ni test daha al istersen erken gebelik olarak al onla ni yap gebelik varsa eger belli ki yeni gebelik cunku
MorKelebek54 enguzelannexxx20 irca ederim canim ☺️ kiz bana da haber ver hamilemisim degil misin diue tamam mi unutma bak bana da haber ver merwk ederim
MorKelebek54 enguzelannexxx20 tamam kuzum gizel haberlerimi bekliyroum insallah. Rabbim bu mübarek gunde dualarikzik kabul etsin insallah ☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kubraakgn0 enguzelannexxx20 Canım bende silik çizgi görüyorum benimde böyleydi yarın bidaha yap koyulaşıyor 🥰 hayırlı olsun
Maviii_98 Ay bende görüyorum çizgiyi inşallah istiyorsanız vardır bebeğiniz dua edicem size ve tüm isteyenlere Rabbım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıkla gelsin minikler.
aygul-7138 enguzelannexxx20 Hamilesiniz gidip kan verin 🥰 benimde bunun gibi çıkmıştı şu an çok şükür 12+5 haftaligiz Darısı İsteyen herkese olsun inşallah