Sare09 Casual Goldfix Pro I-size 76-150 Cm / 9 Kg - 36 Kg Isofixli Oto Koltuğu Ve Cybex Pallas B-Fix 9-36 kg Oto Koltuğu arasında kaldım anlayanlar yardımcı olabilir mi?
pamukannesi25 Sare09 cybex bebeği sıkar diye düşünüyorum çünkü ilerleyen yaşlarda bunalıyolar ben besafe aldım
Sare09 pamukannesi25 besafenin hangi modelini kullanıyorsunuz? Cybex markasına genelde adaclı olduğu için baktım ama diğer markada adac var mı bilmiyorum
pamukannesi25 Sare09 besafe izi comfort isofixli yere kadar sabitlenen modeli var adac testinden geçti o da ben çok araştırmıştım bide boyuda yüksek diğer modellere göre kızım dışarıyı izliyor memnunum cybex bebek arabası olarak okey ama oto koltuğu bence rahat değil bebek için
NM_mom Cybexten memnun kalmadım önündeki korumalıkla bebeğin boyu falan asla uygun olmadı ve elinde bişeyle oynamak istese kolları yetişmiyodu korumalıktan dolayı. Besafe aldım yüksek olması dışarıyı izlemesi açısından çok iyi oldu memnun kaldım
Egenin_annesi Sare09 memnunuz almadanda araştırmıştım bende çok birebir araç teslerş yspılmış bir ürün
Sare09 Egenin_annesi dün joie Every Stage Fx Isofixli Oto Koltuğu 0-36 kg almayı düşündüm e bebekte de indirim var ayın 3 üne kadar ama ondan da vazgeçtim gibi çünkü 360 derece dönme özelliği yok bebeği koyarken yana çevirmeden koymak zor olur diye düşündüm şimdi yoyko beara baktıktan sonra onu alabilirim belki
Sare09 Sudenaz0105 yanlış bilmiyorsam konuştuğumuz bütün modeller isofixli galiba, yoyko bearda 360 derece dönme özelliği de var bebeği arabaya alıp koyarken zorlanmamak için onu alacağım sanırım
Sudenaz0105 Sare09 eşimde ondan çok istedi ben gerek duymadım kim uğraşcak onu cevir bebeği al her zaman vaktim olmuyo bazen acele geliyo bide diğer yazdığın B fix diyo canım dikkat et ama onu demedin zaten🥰
Sare09 Sudenaz0105 siz hangisinden kullanıyorsunuz bende yeni bakmaya başladım işte sürekli fikrim değişiyor o yüzden ama yengemde dönebilen olanlardan kullanıyordu ordan da aklıma geldi o yüzden yoykoyu düşünmeye başladım