Nursema27 Kızlar sanırım doğum başladı yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm karnım taş gibi bebek kasiliyor sürekli midem bulanıyor çok kötü belimden karnıma sancı yayılıyor Nişan su gelmedi ama çok kötüyüm korkuyorum da bekliyorum biraz daha 😭 bu arada haftam 38+3
hyena Nursema27 sancılarına dakika tut benmde sadece sancım vardı hastaneye gittiğimde açılmam 4 cm olmuştu
Rbytkn Nursema27 doğum için çalışmalarınız başlamış sanırım sağlıkla kavuşun İnşaAllah Dakika tuttunuz mu ? Düzenli mi sancılarıniz ?
Nursema27 hyena 10 dakika da bir belimden karnıma yayılıyor yalancıdır diye bekliyordum ama karnım çok sertleşti bebek aşağıya baskı yapıyor çok fazla simdi hastaneye gidicem
Nursema27 Rbytkn amin insaAllah karnım sürekli sert ama sanci yaklaşık 10 dakika da bir belimden karnıma vuruyor 😥 bebek aşağıya baskı yapıyor
eda006 Nursema27 ay bu gece benimde sancılarım var sabahı bekleyeceğim bizede haber ver süreci merak ettim 😊🙏🏻
Bipolyanna Nursema27 bu akşam 9dan beri bende aynı şekildeyim ve dayanamayıp gittim ama bebek kanala henüz girmemiş ve açılma başlamamış 2 güne doğurursun ama dedi ve geri yolladı hala sancı çekiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah bir nefeste kucağımıza alalım yavrularımızı
N777 Bende 39+1 oldum henüz belirtim yok su,nişan,ağrı yok dr ptesi günü gel belki yatış verebilirim dedi
Kodal-42 Nursema27 Allah yardımcın olsun benimde sancım var ama su gelmedi nişan gelmedi bunlar gelmeden de doğum baslarmis ben dk tutamiyorum ya hep ağrıyor hiç geçmiyor ne yapacam
Asii5656 Benimde şuan sancılarım var belim den çekiyorum resmen sancıları 1.30 açılma var ama saat 10 gibi gittim acaba şuan ne akdar açılmam olmuş mu