rumeysa_mom MelodyFairy evet canım bozukmuş istersen yarın sabah ilk idrarla bir daha yap inşallah pozitifi görürsün 🌸
rumeysa_mom MelodyFairy canım az önce attığın testin markası ne benim bildiğim bir test var çok hassas erken gebelikten bile hassas istersen onu bir al trendyoldan toplu sipariş edebilirsin uygunda fiyatı
rumeysa_mom MelodyFairy bahsettiğim test bu canım görümcem de betası 21 ken bu testle baya koyu bir şekilde öğrendi hamileliğini
MelodyFairy rumeysa_mom parasından değil ya canım İçim rahat etsin yok zaten diye alayım da düşünmeyeyim dedim
rumeysa_mom MelodyFairy valla canım artık öyle dandik şeyler bile çok pahalı olmuş hani maksat stok yapmak için söyledim uygun fiyatlı diye bayaa da hassas bir test sana sabah attığım fotodaki test bu test istersen toplu alıp deneyebilirsin bende alıcam
MelodyFairy rumeysa_mom düzensiz ya ama bu ay fazla geçti Son zamanlarda yine de birbirlerine yakın zamanda oluyordu
rumeysa_mom MelodyFairy işte bu düzensizlikler bizi bitirdi düzenli adet olsaydık belki daha erken gebe kalmış olurduk benimde çok düzensiz ben 50 gün adet olmadım geçen ay
rumeysa_mom rumeysa_mom aynen öyle kuzum o yüzden ben Salı günü hastaneye gittiğimde doktora sadece önce adetimi düzene koyacak ilaç vermesini isticem yoksa işimiz çok zor olur