Rbytkn Umran_r1103 ay ilk gebeliğim de öyleydim Allah ferahlık versin tirnaklarimla artık yirtmaktan korkuyordum, doktorunuza sorarsanız size bir krem tavsiye edebilir Çatlak önleyici krem ve yağlarınızı hiç aksatmayin
Anneeadayi3 Umran_r1103 kaç haftalık son ben baya catladim senin gibi kaşınıyor benimde 26. Haftamdayim bio oil kullanıyorum ama ne fayda kasininca ondan yine sürüyorum geçiyor nemlendigi için
Hazalamasi Kart Umran_r1103 valla kantoron yağı kullanabilirsiniz gebelikte kullanılmıyor falan demişler ama en faydalı yağlardan nem içeriği oldukça yüksek. Kendim kullanıyorum çokta memnunum kaşıntı çatlama hepsine iyi geliyor
1prensesannesi__ Umran_r1103 evde zeytin yagi varsa o da olur simdilik idare et gunduz alirsin cok iyi geliyo
Rbytkn Umran_r1103 evet kasidikca kasiyasin gelir sabretmek lazım hiç dokunmamak lazım ama gerçekten dokunmayınca azalıyor ama cokkkkk zorrr çok iyi anlıyorum 🥴
sarikiz1 Valla bende ilk hamileliğimde kullanmadığım şey kalmadı yinede çatladı şimdi vazelin Hindistan cevizi yağı elime ne geçerse onu sürüyorum gayette nemli ve kaşınmıyor deneyin