Dryfrmzz25 miranatlas çok geçmiş olsun rahim ağzı uzunluğu ne kadar çıktı bende 27.haftadayım da her gidince ölçtürüyorum korkuyor insan erken doğumdan.idrarda da bakteri var hafif korktum şimdi
miranatlas Dryfrmzz25 kısalmaya başlamış dedi ama ölçüsünü bilmiyorum bu arada bende de az birşey idrarda enfeksiyon çıkmıştı. İdrarda enfeksiyon çok çok tehlikeli erken doğumu o baslatıyormjs zaten
Dryfrmzz25 miranatlas evet basit geliyor ama çok tehlikeli neyse sizde çok stres yapmayın çok şükür atlatmışsınız dinlenin inşallah en doğru zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Hilaldabaan zubeyde21A ya benimde sizin gibi idrar yolu enfeksiyonu ve rahîm kısalığı bende 28 haftayim yatarak geçiriyorum ama ayağa kalkınca karnım sert oluyor niye oluyor ki o birde vajinada batma hissi gibi oluyor
miranatlas Hilaldabaan bende 27+4 te şiddetli sancıılarım çıktı seninle aynı şeyleri yaşadım 2 haftadır yatıyorum o yüzden normal mi değil mi anlayamıyorum ağrılarım oluyo o kadar ilaça iğneye rağmen bazen de iğne batar gibi oluyo sanırım o da sancı
miranatlas Hilaldabaan bende hep korkarak yaptım 2 hafta yatarak geçirdim çok şükür kabız olmamam gerekiyor ama ister istemez oluyorum
Hilaldabaan miranatlas sürekli yatıyor musun canım mesela yoksa oturur pozisyonda mi duruyorsun bende kabızlık yok idrar yolu enfeksiyonu dolayı antibiyotik alıyorum oda ishal yaptı duşu falan nasıl alıyorsun gireceğim korkuyorum resmen
miranatlas Hilaldabaan sürekli yatılmıyo maalesef arada ayaklarımı uzatarak yarı otururr pozisyonda oturuyorum duşu da sık sık almıyorum ne olur ne olmaz diye mecbur bekliyorum idare ediyorum dus aldıgımda da çok kısa 10 15 dk da hemen cıkıyorum