deryaa45 Arkadaşlar buzluktan kıyma çıkardım köfte yaptım pişirmedim eşim yemek yemedi şimdi tekrar dondursam olmaz dolapta bir gün daha durabilir mi yoksa airfryer da falan biraz kızartıp buzluğa mı kaldırayım yardımmm
_annee deryaa45 pişirip öyle buzluga atsan daha iyi , ya da pişir dolaba at dondurucuya deil yani, yarın ısıtır yersiniz
Gulyldrm_44 deryaa45 et buzluktan çıktıktan sonra çiğken iki gün sonra zehirliyor ama pişirirseniz üç gün buzdolabında saklayabilirsiniz. Geri buzluğa atmayın daha büyük risk.
tugbadurmaz34 deryaa45 çözülen ürün bekletilmeden pişirilip tüketilmeli çiğ iken tekrar dondurulmamalı mutlaka pişirin yarın ısıtıp yersiniz
Briahll deryaa45 bugün çözüldüyse buzdolabında yarına bekleyebilir pişirmeden. Bende dün köfte yoğurdum fazlaydı yarısını dün pişirdim kalanını bugün pişirdim hiçbir sorun olmuyor.
Mevlude_Sahin deryaa45 Annem öyle şeyler pişirip buzluğa atar. Hem kendi evinde hem benim evime gelince. Hatta yeni alıp pişirdiğim ama kalan 3, 5 parça tavuğu da atmış buzluğa