Merve-metin Babyada bende yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi karın kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyorum arada bi şeffaf akıntı geliyor yüzüm full sivilce doldu bugün bide ishal başladı bunlar benim normal adet belirtilerim ama ekstra dikkatimi çeken tek şey dünden beri sağ kasığımda inanılmaz yoğun ağrı var bata 3 veya 4 gün var
Babyada Merve-metin umarım gönlünüze göre olsun🙏🏻 benim bat 3 Mart. Heyecanla bekliyorum dayanamayıp 1 inde test yapacağım 😅 bugünde iki üç kez kasığıma iğne batar gibi oldu geçti diğer belirtiler devam
Merve-metin Babyada valla inşallah pozitifi görürüz canım 🤲🏻 belirtiler var ama adet mi gebelik mi ayırt edemiyorum işte
Babyada Merve-metin en kötüsü de o. Belirtiler aynı olunca bende kendimi mi dinliyorum diye kendimi yiyorum 🥺
Merve-metin Babyada aynen öyle canım adetle gebelik o kadar aynı ki her ay aynı şeyi yaşıyorum acaba bu sefer oldu mu diye negatif görmekten insan yoruluyor 🥺normalde bugün test yapacaktım vazgeçtim gecikme olursa yapacam 🤲🏻
semra2598 Babyada daha adet gününüz gelmediği için buna belirti diyemeyiz maalesef çünkü belkide adet olacaksınız diye ağrı oluyor. Böyle ağrımaya devam ederse fakat adet 7-10 gün gecikirse anca o zaman belirti diyebiliriz. Bekleyin 7-10 gün geçsin test yapın. 🤗♥️
Babyada semra2598 çok teşekkür ederim. Erken testlerle de öğrenmek mümkün olduğu için erken gebelik testi yapacağım birkaç gün kala 🤗
Eyma33_21 Banada yardımcı olun kızlar kafayı yemek üzereyim adetim bitikten bi hafta sonra adet sancısı gibi ağrı bel kasıkk ağrısı mide yanmadı karın altı ağrıması mide bulantısı baş ağrısı hiç bişey anlamıyorum çok kötü oluyorum adetime 1 hafta var
Babyada Cerenkaragoz-- malesef adet oldum. Ovulasyon testime başladım onu yapıyorum inşallah bu ay olur 🤗 çok teşekkür ederim ilginize ❤️
Cerenkaragoz-- Babyada adetiniz bittikten 3. Ve 4. Günü yapın yumurtlama gününe denk geliyor ben o şekilde hamile kaldım 2 güne bir yapın bence ☺️ birde hemen ayağa kalkmayın kalçanızın altına yastık koyup ayağınızı hava da 5 dk tutun duvara yaslayıp ☺️ inşallah gönlünüze göre olur Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah ❤️
Babyada Cerenkaragoz-- gün aşırı ilişki yaşıyoruz, illaki denk gelir dşye düşünüyorum henüz pil göremedim inşallah görür o günleri de değerlendiririz ☺️ inşallah herkesin gönlüne göre olur, çok teşekkürler tekrar ❤️
Rumusugur Kızlar en son 17 Şubatta adetim başladı dün ise biraz kahverengi leke gelmıs sonra hıc gelmedi şuan belim ağrıyor adetime 3 gün falan var size gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı 🙏
Secuuss Babyada ben ovülasyon testiyle öğrendim onda çift çıkmıstı adet öncesi😂😂sonra erken gebelik testi yaptım belli bi dk sonra hayalet çizgi oluştu sonra hastanede kan verdim 8 cıktı beta hcg