cglcetin0 Ysmn-08 ben bugün ilk kontrolüme gittim 6 haftalığım hayat hastanesi Hilal cankılıç almıştım randevuyu
Ysmn-08 cglcetin0 memnun musun peki bende ilk defa gittim ama memnun kaldım gonca hanımdan telefonla da bişey olduğunda msj atıp soruyorum
cglcetin0 birLinaannesi teşekkür ederim bana da yakın aslında yıldırımda oturuyorum bende 🙃 sizin kavuşmaya az kalmış maşallah sağlıcakla gelsin bi şans vermeye değer doğum ücreti hakkında bilginiz var mı? bi de hastane nasıl acaba çok sordum kusura bakmayın
birLinaannesi cglcetin0 en başından beri takipli olduğum için 18 bin anlaşacağız. Hastane güzel gayet temiz ilgili personelleri mevcut. Sağ salim alalım kucağımıza yolun başındasın çok çok güzel geçsin hamilelik serüvenin inşallah🤲🏻❤️
Nursemom_ cglcetin0 yani kendimde bu işin içinde oldugum için bazı sebeblerden dolayı yazmak istemedim burdan tabi ordakı her hekim ve çalısan aynı olmaya da bilir. Benim doktorum jimer pembe mavi bide medicabil ile anlaşmalı
cglcetin0 Ysmn-08 Ysmn-08 henüz paket falan almadım daha 6 haftalık olduğu için doktor arayışındayım hayat hastanesi yakın diye oraya baktım hilal hanımdan aldım rastgele özlem hanıma da iyi diyorlar onu da deneyeceğim birkaç doktor deneyeceğim sanırım ondan sonra hangisi içime sinerse onla devam etmeyi düşünüyorum
cglcetin0 birLinaannesi çok teşekkür ederim inşallah size de sağlıklı hayırlı kolay bir doğum dilerim 💖💖🧿 doğumunuz normal mi olacak
Ezgikurt bebegimhayalim 11 haftaligiz numuneye gitmistim ama simdi universitede hocaya takipli devam etmeyi dusunuyorum randevuda aldim