bebegimhayalim deniizz_ Gültekin koçun bende ☺️ hayırlı dogumlariniz olsun inşallah 35+4 oldum bugün sizin ne kadarlık
bebegimhayalim deniizz_ gözünü korkutmak gibi olmasın ama buralar aşırı zor 30 dan sonra zaman geçmiyor 1 günün 1 hafta gibi geçiyor hareket kısıtlı bazen ben hareket edemiyorum hiç birsey yapamıyorum diye ağlıyorum 🤣
deniizz_ bebegimhayalim bende 6. Haftadan beri yatıyorum düşük riskim vardı şükür atlattık yinede dikkat ediyorum Bakalm o zamanlarda nasıl olcm 😂
bebegimhayalim deniizz_ Allah yardimcin olsun inşallah çok dikkat et kendine, hamilelik dışarıdan göründüğü gibi değilmiş anne olunca anladım 😂
Sumeyyesummer Kaktuscekirdegi bende devlette seren özden takipliyim ama seren hanım da hamile. Doktoru mu değiştirsem ne yapsam bilmiyorum. Sizin doktorunuzu tavsiye eder misiniz?
Kaktuscekirdegi Sumeyyesummer eğer devlet devam etmek istiyorsanız Fulya hanım gerçekten çok tatlı ve ilgili🩵🌸
Bendiyebiri_ birkimseee Ayşe bazı bilmiyorum ama Fatma hoca ve halef hoca çok yoğun ben ilk oğlumda önce Fatma hocadaydim sonra halef hocaya gittim şuan Fatma hocadaydim memnunum .
2_erkek_annesi Gayee16 3 sene oturdum mesudiyede ilk oğlum orada doğdu hâlâ aklımda orası rabbim nasip ederde şu istanbuldan kurtulursam inegöle taşınmak olacak ilk işim😊