cglcetin0 Nursemom_ birLinaannesi memnun musunuz acaba ben 5+5 hamileyim doktor arıyorum şimdilik hayat hastanesine aldım pazartesi gününe ilgili samimi güvenebileceğim bi doktor arıyorum muayene ücretleri nedir 🌸
birLinaannesi cglcetin0 Hayırlı olsun 🙏🏻 29. Haftaya girmek üzereyim ve çok memnunum. 🙏🏻❤️ Çok samimi çok güleç bir doktor 🥰 Sabırla soruların hepsini cevaplıyor. 800 küsür muayene ücreti. Bir şans vermeni şiddetle tavsiye ediyorum 🙏🏻🦋
Nursemom_ cglcetin0 Ben de doktorumdan çok memnunum muayene ücreti 1800 TL zaten işinde çok profesyonel bir doktor eskiden üniversite hastanesinde hekim di kendine yer açtı İnternetten de bakabilirsin istersen ben hayat hastanesine çok fazla güvenmiyorum kişisel fikrim bu
cglcetin0 birLinaannesi teşekkür ederim bana da yakın aslında yıldırımda oturuyorum bende 🙃 sizin kavuşmaya az kalmış maşallah sağlıcakla gelsin bi şans vermeye değer doğum ücreti hakkında bilginiz var mı? bi de hastane nasıl acaba çok sordum kusura bakmayın
Sibel0330 birkimseee bende Ayşe hocaya gidiyorum ilk hamileligimi öğrendiğimden beri çokta memnunum değiştirmek mi istiyorsunuz açıkçası Fatma hocaya bende gidecektim ama hep sezeryandan taraf dediler wazgeçtim
birkimseee Sibel0330 cumartesi günü gittiğim için mi bilmiyorum ama bana çok yoğun geldi, siz haftaici mi gidiyorsunuz belki o zaman çok kalabalık olmayabilir, sizin kaç haftalık
Sibel0330 birkimseee hafta sonu çok karabalık oluyor haftanın başida gittimde karabalık genelde ben salı perşembe arası gidiyorum bomboş yani diyebilirim sabah saatlerinde ben tek oluyorum 9 bckta orda oluyorum genelde benden sonra bir kaç kişi geliyor bu arada ben 36+5 im
Lavinya21 birkizannesi21 ay benimde aynen öyle kalbim Diyarbakır diye atıyor bedenim İstanbul’da sürünüyor 😂
birkizannesi21 Lavinya21 tam isabet valla sürünüyoruz 😂😂 o kadar özledim ki ama işte insan ekmeğinin peşine düşüp buralara geliyor maalesef ki Diyarbakır’da iş oranı çok az😔
Lavinya21 birkizannesi21 aynen öyle aslında memlekette pamuk işi çapa falan olsa iyi para geliyorda onun içinde cebinde iyi bir miktar olması lazm önce neresindensinz Diyarbakırn
birkizannesi21 Lavinya21 ya artık onları pek yapan olmuyor çünkü zor iş kolay değil birde çoğu zaman yazın oluyor o sıcağın ortasında pek sanmıyorum:( merkez canım sen?
cglcetin0 Ysmn-08 ben bugün ilk kontrolüme gittim 6 haftalığım hayat hastanesi Hilal cankılıç almıştım randevuyu