birkimseee Bendiyebiri_ ben de akademiadaki ayse hocaya gittim bir kez de memnun musunuz fatma hocadan, çok mu yoğun o da ayse hoca gibi
Sibel0330 birkimseee bende Ayşe hocaya gidiyorum ilk hamileligimi öğrendiğimden beri çokta memnunum değiştirmek mi istiyorsunuz açıkçası Fatma hocaya bende gidecektim ama hep sezeryandan taraf dediler wazgeçtim
Bendiyebiri_ birkimseee Ayşe bazı bilmiyorum ama Fatma hoca ve halef hoca çok yoğun ben ilk oğlumda önce Fatma hocadaydim sonra halef hocaya gittim şuan Fatma hocadaydim memnunum .
Sedakara Btl_akkurr ben ilçede oturuyorum da burda gttm bikac defa akdamara ülkü hanıma gttim onuda begenmedm doktor arayisindayim.
Btl_akkurr Sedakara Feyza hanımdan çok memnunum sonuçlar için bile sonradan arayıp görüşüyorum yada her hangi bir sıkıntım olursa bence isterseniz bide hayat hastanesi Feyza hanıma gidin derim
Btl_akkurr Sedakara 705 ti en son canım daha gitmedim 2 ayda bir gidiyorum sıkıntı olmadıkça gitmiyorum
Kaktuscekirdegi Sumeyyesummer hem devlet hem özel takipliyim devlette Fulya koç🌸 Özelde Muhammed Emin Öz🐣
Sumeyyesummer Kaktuscekirdegi bende devlette seren özden takipliyim ama seren hanım da hamile. Doktoru mu değiştirsem ne yapsam bilmiyorum. Sizin doktorunuzu tavsiye eder misiniz?